On Guard szájvíz - ha a legjobbat keresed

Gyakran kutatunk biztonságos termékek után magunk és a családunk számára. A doTERRA On Guard szájvíz pontosan ezt szem előtt tartva készült el. Kizárólag a legjobb összetevők alkotják, hogy ez az esszenciálisolaj-keverék jótékony hatásait be tudd építeni a napi rutinodba, és egyben ellássa az összes olyan funkciót, amely egy hatékony szájvizet jellemez. 

Alkoholmentes. A fogak és az íny tisztán tartására, valamint a szájüreg általános integritásának elősegítésére alkották meg. Frissíti a leheletet, és ragyogóbbá varázsolja a mosolyt. - mondjuk ha hiányzik az egyik metszőfogad, azon nem segít. :) Az egyéb természetes összetevőkkel kombinált, szabadalmazott CPTG™ minősítésű vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz, rozmaring és mirha esszenciális olajok erőteljes jótékony hatásai támogatják a szájüreget. A miswak-kivonat segít felfrissíteni a leheletet és tisztán tartani a fogakat a plakk túlzott felhalmozódásának csökkentése révén, míg a xilit a fogakat támogatja. A hagyományos fogmosás és fogselyemhasználat mellett egészítsd ki szájápolási rutinodat a doTERRA On Guard szájvíz használatával a szájüreg általános egészsége és a hosszan tartó friss lehelet érdekében. 


Hogyan használd:

Használat előtt rázd fel. Öblögess alaposan, 60 másodpercig. Használd minden reggel és este, miután fogat mostál doTERRA természetes fehérítő fogkrémmel. :)

Figyelmeztetés:

Kerüld a gyomorba jutását! Gyermekektől elzárva tárolandó. Ne használd, ha sérült vagy hiányzik a csomagolás biztonsági lezárása.

Összetevők:

víz (aqua), xilit, glicerin, ciklodextrin, citrus aurantiumdulcis (narancs) héjából kivont olaj, eugenia caryophyllus (szegfűszeg) bimbójából kivont olaj, cinnamomum zeylanicum (fahéj) kérgéből kivont olaj, cinnamomum zeylanicum (fahéj) leveléből kivont olaj, eucalyptus globulus (eukaliptusz) leveléből/ágából kivont olaj, rosmarinum officinalis (rozmaring) leveléből/szárából kivont olaj, gaultheria procumbens (kúszó fajdbogyó) leveléből/szárából kivont olaj, mentha piperita (borsmenta) leveléből/szárából kivont olaj, commiphora myrrha (mirha) olaj, salvadora persica (miswak) kérgének/gyökerének kivonata, siraitia grosvenorii (szerzetesek körtéje) gyümölcskivonat, nátrium-klorid (konyhasó), nátrium-citrát, benzoesav, citromsav.

Térfogat: 473ml

A termék cikkszáma: 60207994

 

Termékrendeléshez kattints az "Így rendelj terméket" fülre a menüben, segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Törzsvásárlói fiókkal 25% kedvezmény!

https://www.mydoterra.com/olajkert

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blogértesítőre az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Különböző típusú hordozóolajok (FCO)

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

doTERRA nap 2024. április 20. (szombat)