DDR Prime - sejtkomplex illóolajkeverék

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

A sejtek minden élőlény alapját képezik. Növekedésük, szaporodásuk és pusztulásuk biztosítja az információt testünk összes rendszerének működéséhez. Ahogy öregszünk, a sejtek működése fokozatosan romlik, és ezt a folyamatot felgyorsíthatja a helytelen táplálkozás, a mozgáshiány, a stressz, a méreganyagoknak való kitettség és más életmódbeli szokások. Ha a sejtműködés károsodik, a növekedés és regeneráció normális folyamata megváltozik, ami negatívan befolyásolja az összes normális és egészséges folyamatot.

A DDR Prime esszenciális olaj sejtkomplex illóolajok szabadalmaztatott keveréke, amely támogatja a sejtek egészséges integritását. Az oxidatív stresszel szemben védelmet nyújtó szegfűszeg, kakukkfű, litsea és vadnarancs a DDR Prime kiemelkedő összetevői, és erős antioxidánsokat biztosítanak. A sejtkomplex keverék emellett tartalmazza a tömjén, citromfű, borsikafű és a niaouli illóolajokat is, amelyek segítenek az egészséges immunválasz támogatásában.

Napi néhány csepp italban, kapszulában vagy lágy kapszulában bevéve erőteljes védelmet nyújt az oxidatív stressz ellen, hogy támogassa a normális sejtműködést.

Emellett a DDR Prime nyugtatja az idegrendszert. Nyugtasd meg a tested és az elméd egy csepp belsőleg történő alkalmazásával, vagy keverd össze vivőolajjal és masszírozd a bőrbe. Támogatja az agy és az idegrendszer egészségét, használd a DDR Prime-ot napi általános wellness támogatásként.

Elsődleges előnyei

  • támogatja az egészséges sejtek integritását
  • védi a szervezetet és a sejteket az oxidatív stresszel szemben
  • elősegíti a sejtek általános egészségét
  • támogatja az agy és az idegrendszer egészségét
  • segíti az egészséges immunválaszt

 

Összetevők

tömjén gyanta

vadnarancs héja

litsea gyümölcs

kakukkfű levél

szegfűszeg rügy

borsikafű növény

niaouli levél

citromfű levél illóolajok

Aromajegyek: gyógynövényes, citrusos, édes

Kiszerelés: 15 ml


A tömjén és a vadnarancs aromásan alkalmazva köztudottan segít támogatni a pozitív, nyugodt közérzetet. A szegfűszeg fő kémiai összetevője, az eugenol miatt nagyon stimuláló és energetizáló illóolaj, amely helyileg nyugtató hatású. A niaouli és a kakukkfű illóolajok szintén stimuláló illatúak, elősegítve a jó közérzet és a vitalitás érzését. Az erőteljes pozitív érzelmi hatásokkal rendelkező citromfű rendkívül hasznos ebben a szakértelemmel összeállított illóolaj keverékben.



Használata

  • Adj 1-2 cseppet citrusos italokhoz, teákhoz vagy vízhez, és fogyaszd naponta, hogy megvédd a szervezetet és a sejteket az oxidatív stressztől.
  • Nyugtató helyi masszázshoz kombináld vivőolajjal.
  • Add hozzá a DDR Prime-ot a napi étrendkiegészítő rutinodhoz az agy és az idegrendszer egészségének támogatásához.
  • Amikor a legnagyobb szükség van rá, vagy napi erősítésként vegyél be 1-2 cseppet a DDR Prime-ból az egészséges immunválasz elősegítésére.

Hogyan használd

Belső használat: Naponta két (2) alkalommal négy (4) cseppet vegyél be étkezés közben.

Helyi alkalmazás: Alkalmazz egy-két cseppet a kívánt területre. Hígítsd fel vivőolajjal, hogy minimalizáld a bőr érzékenységét.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha babát vársz, szoptatsz vagy orvosi kezelés alatt állsz, konzultálj kezelőorvosoddal. Kerüld a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. A termék felvitelét követően legalább 12 órán át kerüld a napfényt vagy UV-sugárzást.

 

Mint említettük, a DDR Prime-ot úgy tervezték, hogy támogassa az egészséges sejtek integritását. A sejtek egészsége az egészség alapja; ha a sejtek növekedésének, szaporodásának és regenerálódásának normális folyamata megváltozik, az a test összes rendszerére és funkciójára hatással van. A DDR Prime napi adagja biztosítja azt az antioxidáns támogatást, amelyre az egész életen át tartó sejtegészséghez szükségünk van.


15 ml- es illóolajkeverék ára: 35 euró ; 12.800 forint

Lágyzselatin kapszula (60 db) ára: 63,5 euró ; 23.500 forint



 

 

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj