Olajok otthon: fürdőszoba


A fürdőszoba az egyik legjobb hely, ahol az olajokat a közelben tarthatjuk. A felületek tisztításától a levegő felfrissítéséig a doTERRA termékek a mosdót is szebbé teszik. Íme néhány példa az otthoni fürdőszobában használható termékekre.

doTERRA On Guard. A doTERRA On Guard különböző tisztítószereket kínál, például habzó kézmosót, fogkrémet és tisztítószer-koncentrátumot, amelyek segítenek tisztán tartani a felületeket, kezeket és fogakat.

doTERRA SPA. Ezek a termékek bármely hétköznapi fürdőszobát saját személyes gyógyfürdővé varázsolnak. Töltsd fel szekrényed hidratáló fürdőrudakkal, hámlasztó testradírral, feltöltő testvajjal, valamint a kedvenc illóolajokkal használható, illatmentes testápolóval és kézkrémmel.

Purify. Ez a keverék a tisztító tulajdonságaikról ismert olajok erőteljes kombinációját tartalmazza. A citrom, lime, szibériai fenyő, osztrák fenyő, fenyő, citronella, teafa és a koriander egyesítik erősen friss illatát. Párologtasd a Purify-t a fürdőszobában, hogy tiszta, friss környezetet teremts. 

Correct X. Ez a természetes kenőcs segít tisztítani és megnyugtatni a bőrt, miközben nedvességgátat képez, amely védi és hidratálja is. Tartsd a Correct X-et egy kényelmes helyen a fürdőszobában, hogy könnyen hozzáférj a biciklis esések, borotválkozási balesetek és más mindennapi események után, amelyek egy kis törődést igényelnek.



Vásárláshoz, kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Segítek: 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom! :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA nap 2024. április 20. (szombat)

doTERRA promóciók 2024. április

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

doTERRA abode - frissítő keverék

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Szibériai fenyő illóolaj kölni recept

Alvás: Nicole Stevens arról, hogy miért kell a jó alvást az életed egyik fő prioritásává tenni, és hogyan tudod ezt megvalósítani

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)