Gyerekek és esszenciális olajok

Nicole Stevens, (a doTERRA kutatási és fejlesztési tudósa) szavait szeretném tolmácsolni az olajok gyerekeken történő alkalmazásáról:


"Ha vannak gyerekek a házban, fogadok, hogy most fedezed fel, milyen erőteljes módon támogathatják a doTERRA olajok és termékek az egészséges életmódot.

Talán egy kicsit ideges vagy, hogy olajokat használj a gyerekeken; talán nem vagy biztos benne, hogy teljesen biztonságosak-e a fiatalabbak számára.

Nos, mint tudós, aki több mint 15 éve tanulmányozza az illóolajokat, és mint négy csodálatos gyermek anyukája, hadd mondjam el, hogy a doTERRA termékei csodálatosak lehetnek a gyermekek számára.

Mi naponta élvezzük őket a házunkban. Ha ezeket a termékeket körültekintően és józan ésszel használjuk, biztonságosan élvezhetjük az általuk nyújtott összes előnyt.

Ha ideges vagy az illóolajok használata miatt a fiatalabbaknál, itt van néhány dolog, amit szem előtt kell tartanod:

1. Az illóolajok nem újdonságok. Bár úgy tűnhet, hogy az illóolajok csak a legújabb és legnagyszerűbb dolog, valójában az emberek már évezredek óta használják őket. Az illóolajok olyan összetevőket tartalmaznak, amelyeket a testünk rendszere felismer és megfelelően kezel. Nyugodt lehetsz, hogy ha illóolajokat használsz a gyermekeiden, nem találod fel a kereket.

2. A gyerekek nem kis felnőttek. Ne feledd, hogy az olajok hatásosak, és csak nagyon kis mennyiségre van szükség a hatékonyság eléréséhez, különösen, ha gyermekekről van szó. Egy kis mennyiség nagyon is hatásos. A mennyiségeket ennek megfelelően állítsd be.

3. Hígítsunk. A gyermekek bőre különbözik a felnőttekétől; vékonyabb és általában érzékenyebb. Bár a legtöbb olaj általában nem irritálja a bőrt (különösen a talpon, ahol a bőr a legvastagabb), mégis jó ötlet az illóolajat egy jó vivőolajban hígítani, mielőtt gyerekeken alkalmaznánk. Így is megkapja az illóolaj előnyeit - csak extra nedvességet ad hozzá, és kényezteti az érzékeny gyermekbőrt. A doTERRA Touch termékek egyébként nagyszerűek erre a célra. Ők a mi kedvenceink!

4. Párologtatás. Az aromaterápia kiváló módja annak, hogy élvezd az illóolajok előnyeit anélkül, hogy aggódnod kellene a bőrreakciók miatt. Régóta bizonyított, hogy az inhalált olajok, képesek fokozni a relaxáció, bátorítás, izgalom, összpontosítás és a jólét érzését. Ezenkívül az olajok diffúziójával támogathatják az egészségesebb beltéri környezetet. Ez mindig bónusz, ha egy gyerekekkel teli házban élünk.

5. Olajok a gyermekek számára, nem a gyermekek által. A doTERRA olajos üvegeken lévő címkék emlékeztetnek minket arra, hogy tartsuk őket a gyermekek számára elérhetetlen helyen. A gyerekek nem fogják megérteni az illóolajok hatékonyságát - csak azt tudják, hogy ezeknek a csodás folyadékoknak isteni illatuk van, és előfordulhat, hogy túlzásba viszik a használatukat. Az olajok alkalmazását mindig felnőtteknek, nem pedig gyerekeknek kell végezniük, méghozzá körültekintően.

6. Tájékozódj. Ezen a blogon rengeteg információt találsz az illóolajok biztonságos használatáról. Ne félj beszélgetni az olajok használatáról a háziorvosoddal vagy a gyermekorvosoddal - az egészségügyi szakemberek szeretik, ha holisztikus képet kapnak pácienseik egészségügyi helyzetéről, és hozzáférnek más orvosi szakirodalomhoz, amely segíthet a döntések meghozatalában.

Nem tudod, hol kezdd? Íme néhány kedvenc doTERRA termékünk, és hogy hogyan lehet őket a gyerekekkel együtt használni.

1. doTERRA Touch. Ezek a termékek fantasztikusak, mert előre hígítva érkeznek. A fiatal bőr más, mint a felnőtteké - vékonyabb, finomabb és általában érzékenyebb. Nagyszerű ötlet minden illóolajat felhígítani, mielőtt gyermekeken alkalmaznánk, és ez a készlet kiküszöböli a hígítással járó gondot.

2. doTERRA OnGuard termékek. Szeretjük az összes doTERRA OnGuard tartalmú terméket, és nagyon gyerekbarátok. A fogkrém csodálatos. A gyerekeim élvezik az ízét, én pedig élvezem, hogy nincs tele olyan vegyszerekkel, amelyeket még én sem tudok kimondani. A tisztítószer-koncentrátum frissé teszi a fürdőszobát, és nem kell aggódnom a mérgező maradványok miatt. És persze a téli hónapokban őrülten párologtatjuk a doTERRA OnGuardot.

3. doTERRA Balance és doTERRA Serenity. Ezek a keverékek csodát tettek a családunkkal. Nemrég költöztünk, és a gyerekeimnek gondot okozott az alvás az új szobájukban. Egy kellemes masszázs ezekkel az olajokkal (hígítva és a talpakra kenve) mindenkinek segített, hogy ellazuljon és komfortosan érezze magát az új környezetben. Gyakran visszatérünk ezekhez a keverékekhez, amikor az élet stressze mindenkit megvisel.

4. Citrusolajok. Minden nap párologtatunk olajokat, és a citrusolajok a gyerekeim kedvencei. Annyira felemelőek és energizálóak - tökéletesek a borús téli napokon, amikor senkinek sincs kedve kimászni az ágyból. A mi kedvenceink a vadnarancs, citrom és a grapefruit. Az olajokat még a tenyerünkre is kenjük, és az orrunkhoz közelítve őket, hogy könnyedén "illatsátrat" tudjunk készíteni. (Csak arra ügyeljünk, hogy a citrusolajok helyi alkalmazása után kerüljük a napozást!)

5. Correct-X. Ez a termék mindig kéznél van a szabadtéri kalandozásaink során; nagyszerű, hogy van valami természetes és hatékony, ugyanakkor gyengéd és nem irritáló termék az érzékeny fiatal bőr számára.

Igen, a doTERRA-val élünk. Jó látni, hogy a gyerekeim kezdik megérteni, hogy mely olajok lehetnek jók különböző helyzetekben, és szükség szerint kérik őket. Megtanulják, hogy tisztában legyenek a saját egészségükkel, miközben aktívan keresik a jólétet támogató természetes módszereket. Imádom!"

 

Nicole Stevens


 


Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA nap 2024. április 20. (szombat)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA promóciók 2024. április

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolajok keverésének útmutatója

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

doTERRA abode - frissítő keverék

Szibériai fenyő illóolaj kölni recept