Miért a doTERRA?

A legjobb illóolajok

Ha azon tűnődsz, hol is vásárolj illóolajokat, nem kell messzire menned.

Vigyázzunk azonban, hogy hol keressük, mert a piacon kapható illóolajok nagy része erősen szennyezett vagy szintetikus vegyi anyagokkal hamisított. Ha illóolajokat vásárolsz, az azt jelenti, hogy valami teljesen természetes és biztonságos dolgot szeretnél. Győződj meg róla, hogy véletlenül sem vásárolsz olyasmit, amit természetesnek gondolsz, de kiderül, hogy szintetikus.

Ha biztonságos és hatékony illóolajokat szeretnél, a legfontosabb dolog, amit keresned kell, a tisztaság. A tiszta illóolajok lehetővé teszik, hogy a természet által nyújtott összes előnyét kiaknázd. Támogathatnak, megerősíthetnek és újjáéleszthetnek. És ha csak a legtisztább illóolajokat használod, biztos lehetsz benne, hogy biztonságosan használhatod őket a családod körében is.

Ne feledd, hogy általában azt kapod, amiért fizetsz, és ez az illóolajok esetében sincs másképp.

Az illóolajok mindenütt jelen vannak. Illóolajokat találhatsz az élelmiszerüzletekben, az interneten és még a szomszédos piacon is. Ennyi választék mellett honnan tudod, hogy melyik illóolaj a legjobb?

 
 
 
Mit kell figyelembe venned, mikor illóolajokat vásárolsz

Egy olyan piacon, ahol minden cég azt állítja, hogy "tiszta" illóolajokat kínál, honnan tudod, hogy az általad használt olajok valóban tiszták-e? Honnan tudod, hogy a megvásárolt illóolajok méltóak-e arra, hogy te és a családod használd őket?

A tiszta illóolajok hihetetlenül képesek megnyugtatni, támogatni és újraéleszteni Téged és szeretteid teljesen természetes módon. Ha a legjobb illóolajokat szeretnéd, tájékozódj arról, hogy a cég, amelytől vásárolni kívánsz, a következő óvintézkedéseket végrehajtja-e az olajok minőségének biztosítása érdekében:

  • Fenntartható és felelős beszerzés (Honnan származnak az olajok?)
  • Kiterjedt és alapos tesztelés (Vizsgálják-e az olajaikat hamisítás és szennyeződés szempontjából?)
  • Világos és hozzáférhető biztonsági és használati információk (Megmutatják a vásárlóknak, hogyan használhatják biztonságosan az olajokat?)
  • Átláthatóság (Használnak-e harmadik fél által végzett vizsgálatokat? Nyilvánosságra hozzák-e a vizsgálati eredményeket?)

Miben különbözik a doTERRA?

Amikor egy üveg doTERRA illóolajat használsz, akkor tiszta olajat használsz. Nincsenek benne szennyeződések, töltőanyagok vagy hamisítások. Az illóolaj-iparnak nem voltak szabványai a tisztaság biztosítására, ezért a doTERRA létrehozott egyet.

A doTERRA illóolajok minden egyes tétele szigorú tesztelési folyamaton megy keresztül - jóval azon túl, ami "elég jónak" tekinthető. Ezt követően minden egyes olajat egy független harmadik félhez küldenek további tesztelésre és validálásra.

Tiszta illóolajok felelnek meg a teszteknek

Ha az olaj átmegy a teszteken, akkor a CPTG Certified Pure Tested Grade (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) feliratot kapja. Ha látod a CPTG címkét, akkor tudod, hogy a piacon kapható legtisztább illóolajokat használod.

Szeretnél meggyőződni a doTERRA olajok tisztaságáról? Minden egyes üveg doTERRA olaj minőségi azonosítóval van ellátva. A palack alján található azonosító szám segítségével az alábbi linkre kattintva megtekintheted az adott olajtételre vonatkozó, harmadik fél által végzett tesztek eredményeit:

Több mint esszenciális olajok

A doTERRA illóolajokat nem csak a tesztelés különbözteti meg a többitől. A doTERRA szorgalmasan dolgozik azért, hogy változást hozzon. Küldetésünk, hogy egyszerre: egy csepp, egy ember, egy közösség megváltoztassa a világot.

 
 
 
Az illóolajok felelős beszerzése

Az illóolajok előállításának számos módja van, és nem minden illóolaj egyforma. Egyes cégek úgy döntenek, hogy a költségek csökkentése érdekében rossz minőségű növényeket használnak, vagy olcsó anyagokkal hamisítják az olajokat. Míg a takarékosság időt és pénzt takaríthat meg egy illóolajgyártó cégnek, ez alacsony minőségű olajat eredményez.

Sajnos az illóolaj-iparban alkalmazott számos termelési módszer káros lehet a környezetre, vagy a gazdákkal és termelőkkel szembeni tisztességtelen bánásmódot eredményezhet.

Honnan származnak a doTERRA illóolajok?

A doTERRA által értékesített minden olaj felelős és fenntartható módon származik. A doTERRA olyan beszerzési gyakorlatokra összpontosít, amelyek csak a legjobb minőségű illóolajokat állítják elő - nem számít a költség. Kiemelt prioritásként kezeljük a környezet védelmét a termelési folyamat során, és tisztességes bánásmódot biztosítunk minden gyűjtővel és termelővel szemben.

A doTERRA létrehozta a Co-Impact Sourcing kezdeményezést és az alábbi 8 alapelvet, hogy biztosítsa a felelős gyakorlatot minden beszerző közösségünkben:

1. Munkahelyek teremtése: A szegénység csökkentése munkahelyek létrehozásával és fenntartásával

2. Méltányos, időben történő kifizetések biztosítása: Következetes, méltányos kifizetések biztosítása a termelőknek, beleértve az előlegfizetéseket is.

3. Beszállítói kapacitás kiépítése: A gazdálkodók, termelők és lepárlók támogatása képzéssel és pénzügyi támogatással.

4. Hosszú távú partnerségek fenntartása: Többéves, szolidaritáson és tiszteleten alapuló szerződések biztosítása a termelőkkel és a lepárlókkal.

5. Tisztességes munkafeltételek biztosítása: Egészséges és biztonságos, zaklatástól és diszkriminációtól mentes munkakörnyezet megteremtése.

6. Szövetkezetek támogatása: A munkavállalók és a termelők szövetkezetekhez való csatlakozásának és szövetkezetek alapításának jogát garantálja.

7. Környezetvédelmi felelősségvállalás előmozdítása: Az energiatakarékos technológiák, a megújuló energiaforrások és a hulladék minimalizálása.

8. A közösségi fejlődés elősegítése: Közösségi fejlesztési projektek támogatása a beszerző közösségekben, mint például iskolák, egészségügyi klinikák, képzési létesítmények és tiszta vízrendszerek.

Büszkék vagyunk arra, hogy a legtisztább, leghatásosabb és leghatékonyabb illóolajokat környezetileg és társadalmilag felelős módon szerezzük be. Tudj meg többet a sourcetoyou.com oldalon.

 
 
Humanitárius hatás

A doTERRA a kezdetektől fogva több akart lenni, mint egy üzlet. "Vannak adakozók és vannak elfogadók" - mondta David Stirling, a doTERRA alapító-vezérigazgatója. "Azt akartuk, hogy a doTERRA adakozó legyen."

Ennek érdekében hozták létre a doTERRA Healing Hands Foundation-t - egy nonprofit szervezetet, amely segít támogatni a közösségfejlesztési projekteket a beszerző közösségekben. Az ilyen projektek közé tartozik az iskolák, egészségügyi klinikák, képzési létesítmények és tiszta vízrendszerek finanszírozása és építése.

A doTERRA Gyógyító Kezek Alapítvány számos más szervezettel is együttműködik, hogy támogassa a katasztrófaelhárítást, az emberkereskedelem elleni emberkereskedelem megelőzését, megmentését és rehabilitációját, a mikrohitelprogramokat és a női higiéniai oktatást.

A doTERRA nagylelkűen fedezi az alapítvány összes adminisztratív költségét, így az adományok 100%-a közvetlenül a segélyezésre megy. Ha a doTERRA Gyógyító Kezek Alapítvány partnereként együttműködsz, adományod megmenthet egy gyermeket az emberkereskedelemtől, helyrehozhatsz egy természeti katasztrófa által lerombolt otthont, vagy segíthetsz valakinek egészségügyi ellátáshoz jutni.

Élvonalbeli kutatás

Az illóolaj-ipar vezetőjeként a doTERRA kutatásba és tesztelésbe fektet, hogy az illóolaj-tudomány élvonalában maradjon. A kutatóintézetekkel, kórházakkal és egyetemekkel kötött partnerségek révén egyre többet tudunk meg az illóolajokban rejlő hihetetlen lehetőségekről.

"A doTERRA küldetése a világ leghatásosabb és leghatékonyabb illóolajainak felfedezésén és fejlesztésén alapul" - mondta Dr. David Hill, a doTERRA tudományos és egészségügyi kezdeményezésekért felelős alapítója. "Ezek a tanulmányok bizonyítják vezető szerepünket az illóolajok tudományos fejlődésében, valamint elkötelezettségünket a doTERRA illóolajokat használó családok és egyének számára biztonságos és erőteljes eredmények biztosítása iránt."

A tudományos kutatás és az akadémiai partnerségek mellett a doTERRA azon dolgozik, hogy megváltoztassa az egészségügyet. A világ számos legjobb egyetemével és független intézményével együttműködve a doTERRA az illóolajok klinikai kutatásának élvonalába tartozik.

Olyan egészségügyi klinikákat építünk, amelyek az integratív ellátásra összpontosítanak, felhasználva mind a hagyományos, mind a holisztikus orvoslást. Ez a kezdeményezés a Prime Meridian nevet viseli.
 
 
 
 

Illóolaj vásárláshoz, kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Segítek: 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom! :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

A teafaolaj felhasználási módjai:

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

doTERRA promóciók 2024. április

Esszenciális "parfüm" receptek