Olajok, amelyek segítenek élvezni a tavaszt

 

Mikor tavasz van, valószínűleg alig várod a melegebb időjárás, a megújuló esőzések és a hosszabb nappalok időszakát. Ezzel együtt jár a megújult energia és a kint tartózkodás izgalma (végre). Készülj fel arra, hogy élvezd ezt a balzsamos évszakot illóolajokkal a kezedben.

Tavaszi nagytakarítás

Tavasszal szinte ellenállhatatlan késztetést érzünk arra, hogy mindent frissé és tisztává tegyünk - mind a kültéren, mind az otthonunkban. Hogy felturbózd a természetes tisztítószereid olyan citrusos illóolajokat használhatsz, mint a citrom vagy a vadnarancs, hogy felfrissítse otthonod. A kakukkfű és a bazsalikom szintén kiváló lehetőségek a felületek biztonságos tisztítására. A kakukkfű további előnye, hogy párologtatva tisztítja a levegőt. Az otthon levegőjét tisztító egyéb olajok közé tartozik a vadnarancs, óriás tuja és a boróka bogyó.

A doTERRA On Guard keveréke nem csak télen hasznos, hanem kiváló, nem mérgező választást jelent az élelmiszerekkel érintkező felületek tisztítására is. Ha nem szeretnél saját tisztítószert készíteni, a doTERRA On Guard benne van a doTERRA által kínált tisztítószerekben, mint például a doTERRA On Guard tisztítószer-koncentrátumban és a doTERRA On Guard mosószerben.

Szezon van

Az enyhébb időjárással és az újonnan zöldellő földdel együtt a környezeti vagy szezonális veszélyek nagyobb esélye is megnő. Öt speciális olaj és termék segíthet:

1. Óriás tuja. Ez a kevéssé ismert olaj az évszakok váltakozásakor igazi erőmű. Add hozzá a párologtatódhoz, vagy tegyél néhány cseppet a tenyeredbe, aztán sátrat formázva az orrod fölé inhaláld. Szükség szerint mélyeket lélegezve.

2. Levendula. Támogasd az immunrendszer működését és a szervezet szezonális veszélyekre adott reakcióját, ha legfeljebb két cseppet veszel be belsőleg egy növényi kapszulában.

3. Teafa. A teafa természetes tisztító tulajdonságainak köszönhetően hasznos szövetséges az otthoni környezeti veszélyek elleni küzdelemben. Add hozzá házi tisztítószerekhez a felület tisztításához, vagy a diffúzorodhoz, hogy frissítő illata betöltse a szobát.

4. doTERRA Air. Alkalmazd a mellkasodon, mielőtt kimész a szabadba kerti munkát végezni, vagy edzeni.

5. TriEase lágykapszula. A citrom, levendula és borsmenta olajok tökéletes kombinációja, a TriEase segít megvédeni a szervezeted a környezeti vagy szezonális elemektől, amelyekkel a szabadban szembesülhetsz. Szükség szerint vegyél be naponta egy-két tablettát.

Új célok támogatása

Emlékszel a januári fogadalmaidra? Ha nem, nem vagy egyedül. Legyél bátor - a tavasz a tökéletes alkalom a felülvizsgálatra és az újrakezdésre. Ha tavasszal változtatásokat tervezel otthonodban vagy életmódodban, az illóolajok segíthetnek.

Szeretnél kertet művelni? Ha a szabadban élő, földet és a növényeket kedvelő típus vagy, olvasd el hogyan védekezhetsz a rovarok ellen.

Szeretnél mozogni és egészségesebben étkezni? Csak Te tudod eldönteni, hogy edzeni fogsz és a megfelelő ételeket fogyasztod, az illóolajok segíthetnek a sóvárgások kordában tartásában és az emésztőrendszered jó működésében. A Slim & Sassy a legjobb választás az anyagcsere segítésére és a sóvárgások kezelésére. Indítsd el a mozgásra irányuló erőfeszítéseid azzal, hogy a hosszú edzésekhez biztosítod a Deep Blue sportkrémet vagy keveréket.

Szeretnéd felépíteni mentális és érzelmi egészséged? Ezt a célt rengeteg módon lehet megközelíteni. Az egyik elem, amire talán nem is gondolnál könnyen, hogy az illóolajok és az aromaterápia hogyan segíthetnek. Az olyan olajok, mint a PastTense vagy a doTERRA Peace jó példák olyan keverékekre, amelyek segíthetnek a stressz kezelésében. Rengeteg forrás áll rendelkezésre az illóolajok érzelmi egészségre való használatáról.

Bár a tavasz már most is az év egyik kedvenc időszaka, az illóolajok segítségével bármelyik évszakot kellemesebbé tehetjük. Próbálj ki néhányat ezek közül az ötletek közül, és oszd meg velem, hogy megy!



Illóolaj, vagy egyéb vegyszermentes termék vásárlásához, kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Segítek: 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom! :)


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA nap 2024. április 20. (szombat)

doTERRA promóciók 2024. április

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció

doTERRA abode - frissítő keverék

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolajok keverésének útmutatója

Szibériai fenyő illóolaj kölni recept

Alvás: Nicole Stevens arról, hogy miért kell a jó alvást az életed egyik fő prioritásává tenni, és hogyan tudod ezt megvalósítani