doTERRA essential skin care: élénkítő gél (brightening gel)

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Akár aggódsz a bőrödön lévő sötét foltok miatt, akár összességében ragyogóbb arcszínt szeretnél, az új doTERRA Brightening Gel hasznos kiegészítője lesz bőrápolási rutinodnak. Ez a formula természetes összetevőket és kivonatokat, valamint olyan tulajdonságokkal rendelkező illóolajokat használ, amelyek elősegítik a tiszta, egészségesnek tűnő bőrt. A Brightening Gel beépítésével a rendszeres bőrápolási rutinodba, célzottan kezelheted a sötét foltokat és elősegítheted a ragyogóbb arcbőrt egy olyan termékkel, amely tiszta megjelenést és érzést biztosít a bőrödnek. Ha bőrödnek szüksége van egy kis extra ragyogásra, hagyd, hogy a Brightening Gel természetes összetevői segítsenek élénk, ragyogó arcbőrt varázsolni.  

Az FCF Bergamott, Juniper Berry és Melissa CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) illóolajok természetes kivonatokkal, vitaminokkal és a legmodernebb összetevőkkel kombinálva ragyogóbbá és egyenletesebbé teszik a bőr tónusát.

*(FCF = Furokumarinmentes, amely olyan rektifikált illóolajat jelöl, amelyből a furokumarinokat eltávolították. A furokumarinok a szerves vegyületek egy osztálya, amelyet számos növény termel.)

A doTERRA Brightening Gel gyengéd és hatékony módja annak, hogy észrevehetően ragyogjon a bőr, csökkentve a sötét foltok és a hiperpigmentáció megjelenését más termékekben használt durva vegyi anyagok nélkül. Használható az egész arcbőrre kiterjedő termékként vagy a sötét foltok célzott kezelésére.

 

Kulcsösszetevők és előnyök

Bergamott: A bergamottolaj nem csak kellemes, felemelő illatú, de tisztító hatású is a bőrre.

Borókabogyó: Természetes tisztító tulajdonságokkal rendelkezik, a borókabogyó olaj természetes tonizálószerként hat a bőrre.

Melissa: Édes, citrusos illatával a melissaolaj olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segíthetnek a bőrnek tisztának és egészségesnek látszani.

Százszorszép kivonat: Ez a természetes kivonat segít ragyogóbbá tenni az arcbőrt azáltal, hogy elősegíti a bőr egyenletes tónusát és segít csökkenteni a sötét foltok megjelenését.

Gyömbérgyökér-kivonat: A gyömbérgyökér-kivonat használata a Brightening Gel formulában segít az egyenletes bőrtónus és a ragyogó megjelenésű bőr elősegítésében.

C-vitamin: A C-vitamin nem csak a bőrfelszínt ragyogó hatásáról ismert, de segíthet a bőr fiatalos kinézetének megőrzésében is. A mikrokapszulázási technológia megvédi a C-vitamint az oxigénhatás okozta lebomlástól, biztosítva a vitamin stabilitását és hatékony bőrbe juttatását.

 

 

Használata

Vigyél fel egy kis mennyiségű gélt egyenletesen az arcra és a nyakra, vagy a problémás területekre.

Figyelmeztetés

Csak külső használatra. Kerüld a szemmel való közvetlen érintkezést. Ha bőr irritáció lép fel, hagyd abba a használatát. 

Részletes összetevők

Water (Aqua), Pentylene Glycol, Bellis perennis (Daisy) Flower Extract, Glycerin, Sclerotium Gum, Cellulose Acetate Butyrate, Hydroxyacetophenone, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Chlorphenesin, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Zingiber officinale (Ginger) Root Extract, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Citrus aurantium bergamia (Bergamot) Peel Oil, Juniperus communis (Juniper Berry) Fruit Oil, Biosaccharide Gum-1, Melissa officinalis (Melissa) Flower/Leaf/Stem Oil, Citric Acid, Sodium Hydroxide


Kiszerelés: 30 ml


 

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

A teafaolaj felhasználási módjai:

Esszenciális "parfüm" receptek