Hogyan távolítsuk el a méreganyagokat a hajápolási rutinunkból?

Bár az összes méreganyagot, amellyel kapcsolatba kerülsz, nem tudod ellenőrizni, de azt igen, hogy mit viszel be az otthonodba. Minél kevesebb méreganyag van az otthonodban, annál kisebb lesz a mérgező terhelésed. És minél kisebb a toxikus terhelésed, annál hatékonyabban tudja a szervezeted kezelni és kiüríteni a méreganyagokat, amelyekkel találkozik.

Az otthonodban található méreganyagok számának csökkentése olyan folyamat, amely lépésről lépésre történik. Ebben a bejegyzésben néhány olyan dolgot tárgyalunk, amit megtehetsz, hogy eltávolítsd a toxinokat a hajápolási rutinodból.

Olvasd el a címkéket.

Olvastad már a hajápolási termékek összetevőinek címkéjét, a samponoktól és kondicionálóktól kezdve a hajformázó termékeken át a hajlakkokig és hajhabokig? Nézd meg alaposan az általad használt termékeket, és döntsd el, hogy mit tarthatsz meg nyugalommal. Ezután válassz természetes alternatívákat mindarra, amit le kell cserélned. A doTERRA hajápoló termékcsalád tiszta, biztonságos és természetes formulákat kínál, amelyekben megbízhatsz. A termékcsalád mentes a szulfátoktól, szilikonoktól, fenoxietanoltól, ftalátoktól, parabénektől és mesterséges illatanyagoktól, így nyugodt lehetsz, amikor hajat mosol és formázol. A doTERRA hajápolási termékcsalád tartalmaz védősampont, kondicionálót amely a kondicionáláson felül hővédőként is funkcionál.

 

 

Csináld magad.

Néha a hajadnak extra ápolásra van szüksége. Akár puha és sima hajat szeretnél, akár jó illatúvá szeretnéd tenni a hajad, vagy egy új frizurát szeretnél megtartani, használj házi megoldást ahelyett, hogy egyenesen szintetikus és vegyszerekkel terhelt termékhez nyúlnál. Mindenféle biztonságos, természetes hajpakolást készíthetsz otthon, olyan termékekből, amelyek valószínűleg már kéznél vannak. Próbálj ki néhányat ezek közül a DIY hajápolási megoldások közül: gyógynövényes hajlakk, mélykondicionáló, esszenciális hajviasz, száraz sampon, hajgubanc elleni spray.

Szerezz be egy zuhanyfej-szűrőt.

Valószínűleg nem a zuhanyzóban töltöd meg a vizes palackodat, így lehet, hogy eddig még nem is gondoltál arra, hogy megszűrd a vizet. Egy zuhanyfejszűrő segíthet csökkenteni a vízben lévő klór és üledék mennyiségét, ami nemcsak a bőrödhöz és a hajadhoz teszi kíméletesebbé a vizet, de a zuhanyzó karbantartását és tisztítását is megkönnyíti. Zuhanyfejszűrőt a helyi barkácsboltban találhatsz, és valószínűleg magad is fel tudod szerelni.

 

 

Illóolaj vásárláshoz, kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

doTERRA promóciók 2024. április

doTERRA citrom esszenciális olaj

Melyik Deep Blue terméket válaszd?

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj