doTERRA essential skin care: feszesítő szérum (tightening serum)

 

A CPTG Certified Pure Tested Grade (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) tömjén, hawaii szantálfa és mirha esszenciális olajok bőséges felhasználásával készülő doTERRA feszesítő szérum tudományos alapon kifejlesztett összetételének köszönhetően csökkenti a bőrhibák megjelenését, és hidratálja a bőrt. A természetes kivonatok és az igazoltan feszesebb, fiatalosabb bőrt eredményező összetevők hatására ettől a szérumtól érezhetően rugalmasabb, simább lesz a bőr.

Míg a fiatalos bőr megjelenését elősegítő számos módszer megkérdőjelezhető, sőt veszélyes is lehet, ez a feszesítő szérum biztonságos és egyszerű módja a finom vonalak és ráncok csökkentésének. Ez a termék elég könnyen használható a napi rutin során, és sokkal kevésbé kockázatos, mint más, ma elérhető bőrszépítő módszerek. A doTERRA Tightening Serum erőteljes formuláját úgy tervezték, hogy az öregedés elleni erőfeszítéseket egyszerűvé, biztonságossá és hatékonnyá tegye. Tehát ahelyett, hogy extravagáns, drága vagy megkérdőjelezhető módszereket alkalmaznál a fiatalosabb bőrért, egyszerűen építsd be a feszesítő szérumot a mindennapi rutinodba, és hagyd, hogy az illóolajok és növényi kivonatok munkához lássanak.

 

 

Elsődleges előnyök

A krémhez adott rhizobiumgumi és gumiarábikum, valamint szabadalmazott zabkivonatok azonnali feszesítő hatást váltanak ki.

A biomimetikus peptidektől pedig ragyogóbb lesz az arcbőr, és csökken a pigmentfoltok megjelenése, ami egyenletes, letisztult bőrtónust eredményez.

 

Kulcs összetevők

Tömjén: A nyugtató és szépítő tulajdonságairól híres tömjénolaj segíthet csökkenteni a bőrhibák megjelenését.

Prfluorodecalin: Ez az egyedülálló összetevő segít a bőr fiatalításában a bőr megújulásának és rugalmasságának javításával.

Betain: Természetes nedvesítőszer, amely segít megvédeni a bőrsejteket a kiszáradástól.

Hawaii szantálfa: Amellett, hogy csökkenti a bőrhibák megjelenését, a hawaii szantálfaolaj hasznos a sima, egészségesnek tűnő arcbőr elősegítésére.

Mirha: A mirhaolaj erős nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik, és hasznos a sima arcbőr és a fiatalos megjelenésű bőr elősegítésére.

Bükkfa rügykivonat: feszesíti és kisimítja a a bőr megjelenését.

 



Használata

Körkörös, kifelé irányuló mozdulatokkal vigyél fel belőle az arcra és a nyakra. Ezt követően használd a doTERRA öregedésgátló hidratálókrémet.

Figyelmeztetés

Csak külső használatra. Ügyelj, hogy a szemeddel ne kerüljön közvetlen kapcsolatba. Bőrirritáció esetén hagyd abba a használatát. 

Összetevők

Víz (Aqua), Perfluordekalin, Glicerin, Pentilén-Glikol, Betain, Gumiarábikum, Poligliceril-6 Disztearát, Jojobaolaj Észterkeverékei, Boswellia Carterii (Tömjén) Olaj, Santalum Paniculatum (Hawaii Szantálfa) Törzséből Kivont Olaj, Commiphora Myrrha (Mirha) Olaj, Fagus Sylvatica (Európai Bükk) Hajtásának Kivonata, Hidrolizált Rhizobiumgumi, Allantoin, Szkleróciumgumi, Xantángumi, Karbomer, Poligliceril-3 Méhviasz, Cetil-Alkohol, Behenil-Alkohol, Nátrium-Fitát, Nátrium-Pca, Nátrium-Benzoát, Klórfenézin, Nátrium-Hidroxid.

 

 

Kiszerelés: 30 ml

Ára:  56,75 euró ; ~ 20.500 forint


Vásárláshoz, kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában