doTERRA essential skin care: öregedésgátló hidratáló krém (anti-aging moisturizer)

A piacon kapható sokféle öregedésgátló termék mellett nehéz lehet tudni, hogy melyik termékben bízzunk, és melyiket használjuk. Ha egyszerre szeretnéd elősegíteni az egészségesnek tűnő bőrtónust, hidratálni a bőrt és megtapasztalni az öregedés elleni előnyöket, a doTERRA Anti-Aging Moisturizer úgy lett kifejlesztve, hogy táplálja a bőrt, miközben segít csökkenteni az öregedés jeleit. A természetes forrásból származó tiszta illóolajok felhasználásával az Anti-Aging Moisturizer javítja a bőr tónusát, segít csökkenteni a ráncok megjelenését, és akkor is segíthet, ha a normál öregedés jövőbeni látható jeleit szeretnéd csökkenteni. Életkortól függetlenül mindig fontos, hogy ápold bőröd, így akár hidratálásra van szükséged, akár a ráncok megjelenésén szeretnél javítani, az Anti-Aging Moisturizer segíthet a feladat elvégzésében.  

A doTERRA Anti-Aging Moisturizer (öregedésgátló hidratáló krém) a legmodernebb összetevőket a levendula, jázmin, geránium és tömjén illóolajokkal kombinálja, hogy hidratálja és puhítsa a bőrt, miközben anti-aging előnyöket biztosít. A peptidek és a növényi hatóanyagok az öregedés látható jeleit célozzák meg a bőr tónusának javításával és a bőr hidratálásával, segítve a bőr fiatalos és élénk megjelenését, és segítve a normál öregedés jövőbeni látható jeleinek csökkentését.

 

Kulcs összetevők és előnyei

A nyári hóvirág (Leucojum aestivum) hagymák vizes kivonatát tartalmazza, hogy elősegítse a tisztább, egyenletesebb bőrtónus kialakulását.

Olyan összetevőket tartalmaz, amelyek táplálják a bőrt, segítve a ráncok megjelenésének csökkentését.

Az olívagyümölcs kivonatot kifejezetten a hidratálásra és az általános bőrápolásra tervezték.

A peptidek segítenek a bőr feszesítésében és simításában, javítják a bőr tónusát és textúráját, és segítenek csökkenteni a finom vonalak és ráncok megjelenését.  



Nyári tőzike: A nyári hóvirág gumójából nyert természetes kivonatot tartalmaz, amely hozzájárul a tiszta, egyenletes bőrtónushoz.  

Olívaolaj-gyümölcs kivonat: Az olíva gyümölcséből nyert természetes kivonat, amely hidratál és segít az általános bőrápolásban.

Levendula: A levendulaolaj nyugtató erejét használhatjuk az alkalmi bőrirritációk vagy bőrhibák enyhítésére. 

Geranium: A gerániumolaj hasznos a ragyogó arcbőr elősegítésére.

Tömjén: A tömjén illóolaj helyileg alkalmazva javíthatja a bőrhibák megjelenését. 

Jázmin: A jázminolaj hasznos a bőr táplálására, csökkentheti a foltok megjelenését és elősegítheti az egészségesnek tűnő arcszínt.

Peptidek: A peptidek használata az Anti-Aging Moisturizer formulájában segít, hogy a bőr feszesnek és simának érezze magát, miközben javítja a bőr tónusát és textúráját, és segít csökkenteni a ráncok és finom vonalak megjelenését. 

 


Használata

A tisztítás és tonizálás után könnyedén vidd fel az arcra és a nyakra. Használd reggel és/vagy este. 

Figyelmeztetés

Csak külső használatra. Kerüld a szemmel való közvetlen érintkezést. Ha bőrirritáció lép fel, hagyd abba a használatát.

 

Részletes összetevők

Water (Aqua), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Olea europaea (Olive) Fruit Unsaponifiables, Betaine, Silica, Vitis vinifera (Grape) Seed Oil, Lavandula angustifolia (Lavender) Oil, Pelargonium graveolens (Geranium) Oil, Boswellia carterii (Frankincense) Oil, Jasminum grandiflorum (Jasmine) Extract, Leucojum aestivum Bulb Extract, Yucca schidigera Root Extract, Palmitoyl Tripeptide-5, Acetyl Tetrapeptide-2, Tocopherol, Glyceryl Caprylate, Sodium Stearoyl Lactylate, Carbomer, Sodium Phytate, Xanthan Gum, Dimethicone, Caprylhydroxamic Acid, Tocopheryl Acetate, Sodium Hydroxide, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Phenethyl Alcohol

 

Kiszerelés: 50 ml

Ára: 39,75 euró ; ~ 14.500 forint

 

Vásárláshoz, kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Illóolajok keverésének útmutatója

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció