7 lépés a gyönyörű bőrhöz

 

A bőr az egyik első dolog, amit mások észrevesznek rajtad, és valószínűleg te is ezt veszed észre magadon, amikor reggelente felkelsz az ágyból, és a tükörbe nézel. Ha problémás a bőröd, valószínűleg tisztában vagy azzal, hogy milyen hatással lehet az érzelmi és mentális jólétre. A tiszta, szép bőr nagyobb valószínűséggel biztosít nagyobb önbizalmat, pozitív önértékelést és általános boldogságot. Kövesd ezt a hét lépést, hogy olyan ragyogó bőrt érj el, amelytől biztosan elcsavarod a fejeket. :)


1. Legyen jó minőségű az alvásod: Ne csak az alvás óraszámára koncentrálj, hanem az alvás minőségére is. Használj Vetiver, doTERRA Serenity, levendula, bergamott és római kamilla illatokat a pihentető alvás érdekében.

2. Hámlasztás: A bőrfelület sima textúrájának megőrzése és a fiatalos ragyogás érdekében hetente kétszer végezd el ezt egy jó bőrradírral. Próbáld ki a doTERRA bőrradírjának használatát a hét folyamán kétszer, hogy eltávolítsa az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről, hogy sima felületet hozzon létre a smink felviteléhez. Ügyelj arra, hogy utána egy jó hidratáló krémet használj, például a doTERRA hidratáló krémet, a Verage hidratáló krémet, az anti-aging hidratáló krémet vagy a HD Clear arcápolót.

3. Stresszoldás: A stressz dehidratáltságot okozhat, növelheti az arc hibáit és ráncait, valamint elveheti az időt, amelyet a tiszta, egészséges bőr elérésére fordíthatnál. A stressz szintje csökkenthető meditációval, mély légzéssel, testmozgással, masszázzsal és pihenéssel. Használj petitgrain, levendula, muskotály zsálya, bazsalikom, koriandermag, korianderzöld és Citrus Bliss illóolajokat a stressz leküzdésére. 

4. Igyál több vizet: Igyál naponta legalább nyolc pohár vizet, hogy megszabadítsd bőröd a méreganyagoktól, és segítsen neki visszanyerni a megérdemelt ragyogást és nedvességet. Próbáld ki, hogy citrom, borsmenta, vadnarancs, grapefruit, lime vagy fodormenta illóolajokat adsz a vízhez, hogy még ízletesebbé és előnyösebbé tegye azt.

5. Használj jó minőségű bőrápoló termékeket: A doTERRA gyengéd, természetes bőrápoló termékek széles választékát kínálja, amelyek segítenek a megérdemelt szép, sima bőr elérésében. Próbáld ki ezeket a különböző bőrápolási vonalakat: Verage Skin Care, HD Clear Facial vagy Essential Skin Care.

6. Szedj vitaminokat: Az egészséges bőr akkor kezdődik, amikor odafigyelsz az egészségedre. Amit a testedbe teszel, az a bőrödön is tükröződik. Próbáld ki a doTERRA Lifelong Vitality Pack-et, amely több mint 55 mg omega-3-at, 210 mg növényi eredetű zsírsavak keverékét, A-, C-, E-vitaminokat, B-vitaminok energiakomplexét, valamint a sejtek egészséges működését támogató természetes növényi kivonatok erős szintjét tartalmazza. 

7. Étkezz egészségesen: Az étrend nemcsak a belső egészségre, hanem a bőr egészségére is hatással van. A magas cukortartalmú étrendtől a bőr öregebbnek tűnhet, ezzel szemben a főként gyümölcsökből és zöldségekből álló étrend biztosítja a bőr jobb védelméhez szükséges tápanyagokat. 

 

 

Vásárláshoz, kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

doTERRA promóciók 2024. április

Esszenciális "parfüm" receptek

doTERRA citrom esszenciális olaj

Melyik Deep Blue terméket válaszd?