doTERRA Holiday Joy keverék

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

A Holiday Joy esszenciálisolaj-keverékkel mindennap meghitt légkört teremthetünk. Külsőleg alkalmazva a Holiday Joy keverék meleg, édes jegyei hozzájárulnak a bensőséges, ünnepi hangulat megteremtéséhez. Ez a szabadalmazott keverék vadnarancs, kasszia, szegfűszeg, szibériai fenyő, tömjén, tolubalzsam, balzsamos szuhar és gyömbér esszenciális olajok felhasználásával készül. Olyan esszenciálisolaj-keveréket adnak, amely mára a doTERRA ünnepi hagyományának részévé vált!

 

 

Elsődleges előnyök

Vadnarancs, kasszia, szegfűszeg, szibériai fenyő, tömjén, tolubalzsam, balzsamos szuhar és gyömbér

Külsőleg alkalmazva hozzájárul a bensőséges, ünnepi hangulat megteremtéséhez.

Fűszeres, meleg, édes, friss aroma.

 

Összetevők

Vadnarancs: A héjból hidegen sajtolt vadnarancsolaj energizáló aromájának és számos jótékony hatásának köszönhetően a doTERRA egyik legkelendőbb esszenciális olaja. A monoterpénekben gazdag vadnarancs stimuláló és tisztító tulajdonságokkal bír. A hangulatemelő és energiát adó olaj frissítő, édes és üde aromájával bármilyen esszenciálisolaj-keveréket nagyszerűen kiegészít. 

Kasszia: A fahéjjal meglehetősen közeli rokonságban álló kassziának erőteljes, fűszeres aromája van, amelyből egy leheletnyi is elég, hogy új köntösbe bújtassunk egy megszokott esszenciálisolaj-keveréket vagy fűszeres ízvilágú desszertet. Az összetéveszthetetlen illatáról és nyugtató aromás tulajdonságairól ismert kassziaolajat már évezredek óta használják az egészségre gyakorolt jótékony hatásaiért, ráadásul azon kevés esszenciális olajok közé tartozik, amelyekről már az Ószövetség is említést tesz. A kassziaolaj főzés közben is remekül hasznosítható: akár fahéj helyett pitékhez és kenyerekhez, akár önmagában különféle előételekhez és desszertekhez. 

Szegfűszeg: A szegfűszeg jótékony tulajdonságainak és használati módjainak felismerése egészen az ősi kínai és indiai kultúrákig nyúlik vissza. Ételízesítőként bármilyen fogásnak vagy desszertnek jellegzetes fűszeres ízt ad. A szegfűszeget fogászati készítmények, édességek és rágógumik előállításához is széles körben alkalmazzák íze és előnyös szájhigiénés hatásai miatt. Ezenkívül a szegfűszeg legfőbb kémiai összetevőjének, az eugenolnak köszönhetően melegítő masszázsolaj formájában rendkívül stimuláló és energizáló hatást is képes kifejteni.  

Szibériai fenyő: A szibériai fenyő esszenciális olaj frissítő, fás aromája nyugtató és pihentető hatásairól ismert. A szibériai fenyőnek egyedi kémiai összetétele van – elsődlegesen bornil-acetátból áll, amely az ennek az esszenciális olajnak tulajdonított enyhítő hatások többségét adja. Rendkívül nyugtató hatással lehet a bőrre, ezért ideális esszenciális olaj egy kellemes masszázshoz. Hozzájárul a könnyed légzéshez, miközben nyugtatja a kedélyeket és kiegyensúlyozó hatást is biztosít. 

Gyömbér: A Madagaszkárról beszerzett doTERRA gyömbér esszenciális olajat a növény friss rizómájából állítják elő, amely a gyömbér gyökérzetben folytatódó, föld alatti, módosult szára. Az ázsiai ételek kiemelt összetevőjeként ismert gyömbér konyhai fűszerként csípős, aromás ízt kínál. A nyugati hagyományok szerint inkább édességekhez, úgymint mézeskalácshoz vagy gyömbéres kekszekhez használják. 

 

Részletes összetevők

Citrus aurantium dulcis (narancs) héjából kivont olaj, Eugenia caryophyllus (szegfűszeg) bimbójából kivont olaj, Cinnamomum cassia olaja, Abies sibirica olaja, Boswellia serrata olaja, Zingiber officinale (gyömbér) gyökeréből kivont olaj, Myroxylon balsamum (tolubalzsam) gyantája, Styrax tonkinensis gyantakivonata, Cistus ladaniferus olaja, limonén*, fahéjaldehid*, eugenol*, benzil-benzoát*, kumarin*, benzil-cinnamát*, esztragol*, linalol*, citrál*.

*Természetesen előforduló olajösszetevők

 

 

Használata

Masszázshoz keverj össze belőle 5 cseppet kb. 10 ml hordozóolajjal.

Fürdőhöz keverj össze belőle 5 cseppet kb. 5 ml hordozóolajjal.

Illatszerként keverj össze belőle 1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal. 

Csak külsőleges használatra.  

 

 

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy orvosi kezelés alatt állsz, egyeztess kezelőorvosoddal. Kerüld a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. A felvitelt követően legalább 12 órán át kerüld a napfényt és az UV-sugárzást. 

 

Kiszerelés: 15 ml

A készlet erejéig, nem állandó termék!

 

 

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában