doTERRA készletkisöprés 40(!) termékre

Eddig csak promócióban, vagy egyáltalán nem kapható termékek lesznek elérhetőek 2021.11.23. reggeltől a készlet erejéig!

 

Beauty Sleep szórófejes palack ágyneműpermethez (nagyker: €5.25) ELFOGYOTT

Teremts pihentető környezetet a Beauty Sleep szórófejes palackkal ágyneműpermethez. Egyszerűen töltsd meg vízzel a palackot, és add hozzá a kedvenc esszenciális olajaidból, majd permetezz belőle lefekvés előtt, hogy segítsen az ellazulásban.

A csomag tartalma: egy üres, dekoratív, szórófejes üvegpalack ajándékdobozban.

 

 


Bergamottmenta (nagyker €15.75)

Mentha citrata

A bergamottmenta esszenciális olajat egy virágzó, évelő növényből nyerjük, amelynek virága ibolyaszín, levelei pedig szív alakúak. A neve ellenére a bergamottmenta semmilyen rokonságban nem áll az ugyancsak bergamott néven ismert gyümölccsel. A levendulához hasonlóan a bergamottmenta fő összetevője is a linalool és a linalil-acetát. Frakcionált kókuszolajjal elegyítve ideális egy nyugtató és enyhítő, edzés utáni masszázshoz. A bergamottmenta levendulára emlékeztető és mentás aromája pompás kiegészítőül szolgálhat egy meleg, pihentető fürdőhöz.

Elsődleges előnyök

  • remek kombinációt alkot citrusos, muskátli, levendula, rózsa és ilang ilang esszenciális olajokkal.
  • ezt az Indiából érkező esszenciális olajat a Mentha citrata növény leveleiből és szárából nyerik ki gőzdesztilláció útján
  • pihentető aromát kínál

A tökéletes páros

A bergamottmenta egyszerű és könnyű felhasználási módja, ha az illatmentes doTERRA Spa testápolóval elkeverve alkalmazzuk. Egyszerűen önts a bergamottmentából egy-két cseppet a tenyeredbe, adj hozzá egy kevés testápolót, és már élvezheted is! Ez különösen jól jöhet egy lefekvés előtti vagy edzést követő, nyugtató masszázshoz.

Használati módok

  • keverd hordozóolajjal vagy illatmentes testápolóval egy nyugtató masszázshoz
  • használd egy pihentető fürdőhöz
  • jól harmonizál citrusos, muskátli, levendula, rózsa és ilang ilang esszenciális olajokkal

Használati utasítás

Masszázshoz keverj össze belőle 5 cseppet kb. 10 ml hordozóolajjal. Fürdőhöz keverj össze belőle 5 cseppet kb. 5 ml hordozóolajjal. Illatszerként keverj össze belőle 1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal. Csak külsőleges használatra. 

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha babát vársz vagy orvosi kezelés alatt állsz, egyeztess kezelőorvosoddal. Kerüld a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

 

 



 


Beton- és lávaköves párologtatócsomag (2 darabos) (nagyker €9.00) ELFOGYOTT

Dobd fel otthonod a korunk lakberendezési stílusa által ihletett Lávaköves párologtatócsomaggal. A beton és vulkanikus eredetű kőzet keverékéből készült lávaköves párologtató otthonod sokoldalú dísze lehet: egy íróasztalon elhelyezve felhívhatja magára a figyelmet, míg egy fürdőszobai környezetbe akár be is olvadhat. Egyszerűen cseppents a tetszésed szerinti esszenciális olajokból a porózus kőre, és máris élvezheted.

Egy párologtató: 6,5 cm átmérőjű × 2 cm magas | Doboz: M: 7 cm × SZ: 7 cm × H: 5 cm

Összesen: 187 g | Egy párologtató: 81 g | Doboz: 25 g

 

 


 

Borsikafű (nagyker €11.50)

Satureja hortensis

A szárított és porrá őrölt borsikafüvet az ókori Egyiptomban különféle módokon alkalmazták. A borsikafű leleményes múltbéli alkalmazási módjai nagyban kihatottak mai felhasználására is. A borsikafű esszenciális olaj aromája az oregánóéhoz és a kakukkfűéhez hasonlóan meleg és gyógynövényes, így remekül ízesíthetők vele a sós-fűszeres jellegű ételek. Az esszenciális olajat gőzdesztilláció útján nyerik ki a borsikafűből.

Elsődleges előnyök

  • Számos sós-fűszeres jellegű étel ízesítésére használható.
  • Remek kombinációt alkot a majoránna és a borsmenta esszenciális olajokkal.
  • Jól helyettesíthető vele a kakukkfű és az oregánó.

Használati utasítás

Ételízesítéshez. Tartsd jól lezárva és hűvös helyen.

Figyelmeztetés

Csak hígítva alkalmazd. Ne vegyél be naponta egy cseppnél többet. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha babát vársz vagy orvosi kezelés alatt állsz, konzultálj kezelőorvosoddal. Kerüld a szemmel, belső füllel, arccal, érzékeny területekkel és nyálkahártyával való érintkezést. Bőrön való alkalmazás esetén erősen hígítsd fel egy hordozó olajjal. 

 

 


Buddhafa  (nagyker €21.00)

Eremophila mitchellii

A buddhafa Kelet-Ausztrália legelőterületein termő, kis termetű fa. Ezt a szívós cserjefélét az ausztrál őslakosok tradicionális népi módszereik keretében hasznosították. Az ausztráliai sivatagi rózsafaként is ismert buddhafa esszenciális olaját sokan a közönséges szantálfáéhoz hasonlítják. Hangsúlyos balzsamos és füstös jegyei miatt a buddhafát gyakran használják egyedi, főként férfiaknak szánt illatszerekben. Alkalmazd a buddhafát külsőleg nyugtató, meditációs gyakorlatokhoz, vagy próbáld ki testmozgást követően.

Elsődleges előnyök 

  • Külsőleg alkalmazva kiváló kísérője az enyhítő, nyugtató célú meditációnak.
  • Külsőleg alkalmazva kiváló kísérője az enyhítő, nyugtató célú meditációnak.
  • Frakcionált kókuszolajjal hígítva nagyszerű egy nyugtató, edzés utáni masszázshoz.

Használati utasítás

Masszázshoz keverj össze belőle 5 cseppet kb. 10 ml hordozóolajjal. Fürdőhöz keverj össze belőle 5 cseppet kb. 5 ml hordozóolajjal. Illatszerként keverj össze belőle 1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal. Csak külsőleges használatra. 

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha babát vársz vagy orvosi kezelés alatt állsz, egyeztess kezelőorvosoddal. Kerüld a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

 

 

 

Citrommirtusz (nagyker €22.25)

Backhousia citriodora

Az Ausztráliában őshonos citrommirtusz már régóta részét képezi a helyi őslakosok és a Torres-szorosbeli szigetlakók étkezési szokásainak. A citrommirtusz esszenciális olajat a szubtrópusi citrommirtusz növény citrusos illatú leveleiből nyerik ki lepárlás útján.

Elsődleges előnyök

  • Frissítő ízt kölcsönöz akár egy pohár víznek.
  • Ízletes csavart vihetsz vele különféle smoothie-kba és desszertekbe.
  • Tartsd a konyhaszekrényedben, hogy mindig kéznél legyen.

Használati utasítás

Ételízesítéshez.

Figyelmeztetés

Csak hígítva alkalmazd. Ne vegyél be naponta egy cseppnél többet. Gyermekektől elzárva tárolandó. Kerüld a szemmel és nyálkahártyával való érintkezést.

 

 

 

Csíptethető aromapárologtató (nagyker €12.25)

Ez a rozsdamentes acél bevonattal borított, bárhová felcsíptethető párologtató könnyű és sokoldalú megoldást biztosít, hogy bármilyen környezetben felfrissülhess, akár utazol, akár otthon vagy valahol épp úton vagy.

Használati utasítás

Vedd ki a párologtatóbetétet a vázból, és tegyél 3-4 csepp esszenciális olajat közvetlenül a betétre. Helyezd vissza a betétet a vázba, és csíptesd fel a párologtatót a kívánt helyre. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha fűtőrendszer szellőzőrácsán elhelyezve használod, a fűtés kikapcsolását követően 5–10 percig még ne nyúlj a párologtatóhoz.

A termék anyaga(i): rozsdamentes acél 

 

 


Davana Touch  (nagyker €29.75)

Artemisia pallens

Az India déli térségeiben honos davana növény a napraforgó rokona. Alacsony növésű, illatos, virágzó gyógynövény puha, ezüstös, páfrányszerű levelekkel és sárga virággal. Indiában gyakorta előfordul az otthonok körüli kertekben, és számos pillangófajt vonz magához. A Davana Touch kellemes, gyógynövényes aromáját szilvás és mazsolás jegyek jellemzik. A bőrre való felvitelkor ez a gazdag és a viselőjéhez idomuló olaj mindenkinél teljesen egyedi aromát teremt. A frakcionált kókuszolaj hozzájárul a bőr hidratálásához, és fenntartja a bőr természetes védőrétegét.

Elsődleges előnyök

  • Kifejezetten személyre szóló illatot teremt.
  • Segít az egészséges küllemű bőr megőrzésében.
  • Bevett bőrápolási rutinod csodás kiegészítéseként szolgálhat.
  • Frakcionált kókuszolajjal előre hígítva
  • Praktikus golyós kiszerelésben kapható a könnyű alkalmazás érdekében.

Használati módok

  • Alkalmazd a csuklón és a nyakon.
  • Építsd be a rendszeres reggeli vagy esti bőrápolási rutinodba.
  • Tartsd a táskádban vagy a fürdőszobaszekrényben, hogy mindig kéznél legyen.

Használati utasítás

Csak külsőleges használatra. Illatszerként, bőrápolás céljából vagy masszázshoz vidd fel a bőrre a golyós adagolóval.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha babát vársz vagy orvosi kezelés alatt állsz, konzultálj kezelőorvosoddal. Kerüld a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. 

 

 

 

 

Dekoratív fa olajtartó (nagyker €19.75) 

Mutasd meg doTERRA esszenciális olajaid ezen az elegáns fa olajtartón, amely otthonod bármely pontján remekül mutat. Egyedülálló formatervezése kilenc üveg számára biztosít helyet. A tömör tölgyfából készült, praktikus és stílusos olajtartó segít, hogy kedvenc illataid mindig kéznél legyenek az ünnepek alatt és után is.

A termék méretei: 13 × 13 × 7,5 (MA × SZ × MÉ)

A termék anyaga(i): fa 




Egzotikus citrustrió (nagyker €18.25) ELFOGYOTT

Kedveskedj egy különleges személynek az inspiráló illatú kumkvat, vörös mandarin és Sunny Citrus esszenciális olajok fenséges hármasával. Ezeket az esszenciális olajokat úgy válogattuk össze, hogy kiegészítsék egymást; élvezd őket külön-külön vagy akár együtt, és fedezd fel bámulatos tulajdonságaikat.

A csomag tartalma: 1 × kumkvat, 1 × vörös mandarin, 1 × Sunny Citrus (egyenként 5 ml-es kiszerelésben)

 

 


Esszenciális crossbody táska (nagyker €3.00) ELFOGYOTT

Ez a halványszürke crossbody táska minden kalandor számára nélkülözhetetlen. Több zsebe is van, hogy rendezetten tarthasd benne a holmijaid. Kívül egy cipzáros zseb és egy állítható vállpánt van rajta; kinyitva pedig megcsodálhatod a teljes belső részt díszítő növénymotívumokat. Belül egy kisebb cipzáros és egy gumis zseb is található az olajok biztonságos tárolásához.

 

 

 

Holiday Joy 5 ml (nagyker €8.25) ELFOGYOTT

Részletes leírás

 

 

 

Klementin (nagyker €7.75) ELFOGYOTT

Citrus clementina

A klementin a mandarin és az édesnarancs természetes keresztezéséből született gyümölcs, amely édes, friss aromájú, limonénben gazdag esszenciális olajat ad. A klementin esszenciális olaj számos alkalmazási módot tesz lehetővé, és sokféle helyzetben jól hasznosítható. A többi citrusos olajnál pikánsabb és édesebb klementin aromája frissítő és felemelő élményt nyújt.

Elsődleges előnyök

  • Használatával akár egy pohár víznek is üdítő ízt adhatunk.
  • Különféle desszertekkel is nagyszerűen harmonizál.
  • A mandarin és az édesnarancs természetes keresztezéséből létrejött klementin esszenciális olaja limonénben gazdag

Használati módok

  • Adj egy-két csepp klementin esszenciális olajat egy pohár vízhez az intenzív ízélményért
  • Pár csepp olajjal egy kis citrusos ízt vihetsz kedvenc desszertjeidbe és édességeidbe!
  • Adj néhány csepp klementinolajat illatmentes testápolódhoz, és alkalmazd az egész testen.

Használati utasítás

Ételízesítéshez.

Figyelmeztetés

Csak hígítva alkalmazd. Ne vegyél be naponta egy cseppnél többet. Gyermekektől elzárva tárolandó. Kerüld a szemmel és nyálkahártyával való érintkezést. Bőrrel való érintkezés esetén legalább 12 órán keresztül kerüld a napfényt és az UV-sugárzást.

 

 

 

Kozmetikai kiegészítőkészlet (nagyker €6.50) ELFOGYOTT

Ajándékozd meg magad gyönyörű, üde bőrrel. A szettben található egy nejlonsörtéjű faecset a felvitelhez és egy pamutfrottír fejpánt is praktikusan egy kozmetikai táskába csomagolva. A tökéletes, kényeztető ajándék saját magadnak vagy szeretteidnek.

 

 

 

Kumkvat (nagyker €10.00)

Fortunella japonica

Az Ázsiában honos kumkvat gyümölcs méretre akkora, mint egy jókora olívabogyó, és egészben, héjastul fogyasztható. A héja édes, míg a húsa inkább savanykás. A Citrus japonica néven is ismert kumkvat magas limonéntartalommal rendelkezik – legfőbb kémiai összetevője tehát megegyezik a citroméval, a zöldcitroméval, a vadnarancséval és más citrusos esszenciális olajokéval. Emiatt számos tulajdonságon és előnyön osztoznak, és sok esetben felcserélhetők egymással. A kumkvat segít a hangulat javításában és a szellemi felélénkülésben.

Elsődleges előnyök

  • Ízesítsd jellegzetes citrusos aromával kedvenc italaid és smoothie-jaid.
  • Számos sütemény és sós-fűszeres jellegű étel ízvilágát gazdagíthatod vele.
  • Kellemes keveréket alkot olyan meleg és fűszeres olajokkal, mint a fahéj vagy a szegfűszeg.

Használati utasítás

Ételízesítéshez.

Figyelmeztetés

Csak hígítva alkalmazd. Ne vegyél be naponta egy cseppnél többet. Gyermekektől elzárva tárolandó. Kerüld a szemmel és nyálkahártyával való érintkezést. Bőrrel való érintkezés esetén legalább 12 órán keresztül kerüld az UV-sugárzást.

 

 

 

Kék virágos olajrendszerező kistáska (nagyker €12.50)

A rétegesen felvitt virágmintával esztétikusan díszített Kék virágos olajrendszerező kistáska praktikus kiegészítő lehet az esszenciális olajok használói számára. Belül a rendszerező egyik oldalán nyolc elasztikus rekesz van kialakítva az olajok számára, a másik oldal közepén pedig egy kártyatartó található a nyomtatott receptek és jegyzetek számára. Kis méretének köszönhetően jól elfér a nagyobb táskákban, a cipzár segítségével pedig könnyedén hozzéférhetünk a tartalmához.

 

 

 

Luffa szappantartó zsák (nagyker €4.50)

A Luffa szappantartó zsák a bőrápolási rutinod tökéletes kiegészítőjévé válhat. Tedd a kedvenc szappanod a zsákba, húzd össze a zsinórt, és már használhatod is. A luffazsák egyik nagy előnye, hogy az anyaga azonnal habot képez, és így intenzív hámlasztó hatás érhető el vele.

A termék anyaga(i): luffa 




Lyukacsos táska (nagyker €8.00)

Vidd magaddal a legfontosabbakat, bárhová is menj, ezzel a jópofa, cipzáros táskával, amely a belsejébe varrt gumihurkok segítségével tartja a helyükön az 5, 10 vagy 15 ml-es üvegeket. A lyukacsos dizájn modern stílust kölcsönöz, kívül pedig egy négyzet alakú zseb díszíti a táskát, amely egy filc illatpárnát (a csomag része) rejt.

A csomag tartalma: 1 × lyukacsos táska, 1 × filc illatpárna



 

 
Lézervágott olajtartó doboz (nagyker €12.00)

A Lézervágott olajtartó doboz elsősorban a könnyű hozzáférést szem előtt tartva készült. Ez a doboz már csak a belsejében kényelmes tárolásra kialakított nyolc rekesz és az aprólékosan kidolgozott, finom lézervágott minta miatt sem maradhat ki egyetlen olajrajongó gyűjteményéből sem. Az olajosdoboz mély lila színű, a biztonságos zárhatóságáról pedig az összetéveszthetetlen doTERRA „ō” betűvel díszített gomb gondoskodik.

 

 




Olajosüveg alakú gemkapcsok (nagyker €1.50)

Olajosüveg alakú gemkapcsaink rendet és harmóniát csempésznek a hétköznapokba. A többféle színű kapcsok alakja a mindannyiunk által ismert és szeretett esszenciális olajos üvegeket mintázza. Tökéletesek az oktatási, promóciós és egyéb anyagok rendszerezéséhez!

Figyelem: A színes gemkapcsok csomagolása véletlenszerűen történik, így nem tudjuk garantálni, hogy épp milyen színek, illetve melyik színből hány darab lesz a csomagban.

 

 



Olajtartó fatálca (nagyker €5.75)

Ha szívesen megmutatnád esszenciálisolaj-gyűjteményed, akkor ez az olajtartó fatálca lesz a legújabb kedvenc olajkiegészítőd. A tálca segítségével nem csupán egyetlen kis helyen tárolhatod az olajaid, de a döntött formatervezéssel az olajok elhelyzése maximális helykihasználást és könnyű hozzáférést is biztosít. 5 ml-es, 10 ml-es és 15 ml-es olajok bemutatásához is ideális.

A termék anyaga(i): fa.

Kapacitás: akár 27 olaj is elfér rajta.

 

 

 

Origami olajrendszerező táska (nagyker €21.75)

A dekoratív alakzatokat készítő japán papírhajtogatás művészete ihlette Origami olajrendszerező táska minden olajhasználó álma! A középső cipzár négy különálló tárolórekeszt rejt, amelyek közül mindegyik laminált és beépített cipzárral ellátott a különböző termékek és személyes holmik biztonságos tárolása érdekében. A táska aljában található az a sokzsebes rész, ahol biztonságosan elhelyezhető akár 25 esszenciális olaj is! Két előadás között vagy utazás közben is mindig felkészült lehetsz – bárhová is menj – az Origami olajrendszerező táskával, olajaid legnagyszerűbb társával.

 

 

 

Puha virágos neszesszer (nagyker €7.25)

Ebben a virágos neszesszerben három 15 ml-es olajosüveg számára van hely, valamint egy extra zsebet és rekeszt is kínál további olajok vagy egyéb holmik tárolására. Becsukott állapotában biztonsággal a helyükön tartja a benne elhelyezett dolgokat, így akár a kézitáskádban vagy a hátizsákodban is nyugodtan magával viheted.

 

 

 

Ugandai párologtató karkötő (nagyker €6.75) ELFOGYOTT

A doTERRA ugandai kézműves csoportokkal összefogásban teremtett lehetőséget a helyi asszonyoknak, hogy ilyen gyönyörű gyöngykarkötőket készíthessenek természetes eredetű, szürke gyöngyökből. A hagyományosan „szerencsemagoknak” nevezett gyöngyök színezett agyagból készülnek és kézzel formázzák őket, a vulkanikus eredetű kőzetből készült gyöngyök pedig könnyedén magukba szívják kedvenc doTERRA CPTG-minőségű esszenciális olajaid. A karkötő egy természetes, fakéregből készült szövetzsákban kapott helyet, amelyhez az ugandaiak által évszázadok óta ruházat, szúnyogháló és ágynemű készítéséhez használt mutuba nevű fa szolgál alapanyagul.

Karkötő: 7 cm átmérőjű × 20 cm hosszú

Súly: 14 g




 

 

Ultrahangos párologtató USB-vel (nagyker €18.50) ELFOGYOTT

A letisztult, modern és vízhatlan kialakítású Ultrahangos párologtató USB-vel tökéletes választás autós, otthoni vagy akár irodai kiegészítőnek is. Ez a praktikus párologtató kicsi, stabil, könnyen tisztítható és karbantarható, valamint felhasználóbarát. Ultrafinom, mégis nagy mennyiségű párát oszlat szét a levegőben gyorsan és biztonságosan.

A csomag tartalma: 1 × Ultrahangos párologtató USB-vel, USB-kábel, használati utasítás

Termékjellemzők

    Lefedhető terület: ~18 m2
    Névleges feszültség: DC-5V
    Áramfogyasztás: 5 W
    Méretek: 7,5 x 7,5 x 15 cm
    Kapacitás: 100 ml
    Kibocsátás: párologtató – 15 ml/óra, párásító – 30 ml/óra
    Szín: fehér




Virágos neszesszer (nagyker €10.50)

Akár saját magadnak, akár egy szerettednek szánod, ez a kompakt kis Virágos neszesszer szép és egyben praktikus kiegészítő is. Egyszerű cipzáros kialakításának köszönhetően könnyedén elhelyezheted és kiveheted belőle az olajokat, a belsejében kialakított zsebekben pedig kényelmesen tárolhatod őket. A neszesszer külső felületét virágmotívumok díszítik laminált borítás alatt, hogy sokáig szép maradjon.

 

 

Whisper - keverék nőknek 5ml (nagyker €20.50) ELFOGYOTT

Részletes leírás itt.

 

 

 

doTERRA esszenciális kötény (nagyker €18.50)

Az akár nyolc 15 ml-es üveg befogadására is alkalmas elülső zsebekkel ellátott kötényt kifejezetten az esszenciális olajok szerelmeseire gondolva alkottuk meg. A klasszikus és modern stílust ötvöző kötény akkor is tökéletes viselet, amikor épp a konyhában süt-főz, és akkor is, amikor az AromaTouch technikát végzi éppen. Bebújós fazonban készült hátul keresztpántokkal, hogy ne kelljen megkötni. Egy méretben kapható.

 

 

 

doTERRA kipattintható telefontartó (nagyker €1.25)

Élvezd a doTERRA kipattintható telefontartót! Az erős ragasztóréteggel ellátott hátoldal segítségével a tartó azonnal hozzáragasztható bármilyen telefon felületéhez. Amellett, hogy stílusos telefonkiegészítő, biztos fogást is ad eszközöd használatához; amikor pedig végeztél, egyszerűen pattintsd vissza lapos állapotba.

Előfordulhat, hogy bizonyos anyagú tokokkal nem kompatibilis; szilikon, vízálló vagy erősen textúrált (pl. strasszokkal díszített) telefontokokkal.

Megfelelően működik műanyag, fém vagy üveg telefontokokon.

 

 

 

doTERRA kistáska (nagyker €13.00)

Ez a stílusos, arany cipzárral díszített, kétárnyalatú táska remekül illik egy esti kiruccanáshoz a városba. A tágas táskában még egy kis belső neszesszer is helyet kapott, amelyben biztonságosan elhelyezhetsz négy üveg esszenciális olajat, hogy biztosan kéznél legyenek a legfontosabbak, amikor a legnagyobb szükség van rájuk.

17 cm x 11 cm x 7.5 cm



 

doTERRA konyhai eszközkészlet (nagyker €3.00)

A doTERRA konyhai eszközkészlete szilikonból készül élénkzöld színben, hogy vidám pillanatokat szerezzen főzés közben! A spatulából és keverőkanálból álló szett használata közben megcsillogtathatod kulináris tudásod, és kreatív ötletekkel készített ételekkel örvendeztetheted meg az egész családot.

A csomag tartalma: 1 × szilikonspatula, 1 × keverőkanál

A csomag méretei: 27 × 7 × 1 (cm)

A csomag súlya: 830 g

A termék anyaga(i): szilikon 




 

Virágos kozmetikai táska (nagyker €6.00)

A Virágos kozmetikai táska egy elegáns, kompakt kis rendszerező, amelyben bőrápolási kellékeid tárolhatod. Visszafogott méreténél fogva bármilyen táskában jól elfér, hogy a legfontosabbak a nap folyamán végig kéznél lehessenek. A kozmetikai táska virágos, monokróm dizájnja tökéletes eleganciát kölcsönöz ennek a kis alapdarabnak, aminek köszönhetően mindenhez remekül fog illeni.

 

 

 

doTERRA mérőkanalak (nagyker €2.00)

A sütés művészet. Éppen ezért úgy illik, hogy a művész a megfelelő konyhai eszközökkel is rendelkezzen. A sütéshez és főzéshez egyaránt kiváló, négyféle méretű doTERRA mérőkanalak minden konyhai igényt kiszolgálnak. Bármilyen étel elkészítéséről is legyen szó, vezérelje a precizitás, a pontosság és a magabiztosság. A kanalakon látható egyedi doTERRA „ō” pedig némi dekoratív eleganciával teszi még izgalmasabbá a munkát!

A csomag tartalma: 1 x evőkanál, 1 × teáskanál (5 ml), 1 × 1/2-es teáskanál (2,5 ml), 1 × 1/4-es teáskanál (1,25 ml)

 

 

 


 

doTERRA neszesszer (nagyker €7.50)

A praktikus, kompakt és elegáns doTERRA neszesszer az esszenciális olajok és más nélkülözhetetlen termékek tárolásához ideális, klasszikus darab. A több belső rekesszel és praktikus cipzárral ellátott doTERRA neszesszer tengerészkék színű, és kis méretének köszönhetően akár a kézitáskádban vagy a hátizsákodban is jól elfér.

 

 

 

doTERRA „ō” szilikonforma (nagyker €4.50)

A doTERRA „ō” szilikonforma a dōTERRA jellegzetes „ō” betűjét formázza, amit a doTERRA-olajok szerelmesei azonnal felismernek és imádnak majd. Elkészítheti vele a saját házi finomságait, vagy hosszabb ideig hidegen és frissen tarthatja vele az italait – ezzel a sokoldalú szilikonformával házi csokoládét vagy akár jégkockát is készíthet.

A csomag méretei: 16 x 19,5 x 5 (cm)

A csomag súlya: 200 g

A termék anyaga(i): szilikon

 

 

 

 

doTERRA Melissa Touch  (nagyker €17.50) ELFOGYOTT

A Melissáról bővebben itt.

 

 

 

 

doTERRA Serenity Touch - Pihentető keverék (nagyker €8.75) ELFOGYOTT

A Serenity keverékről bővebben itt. 

 

 

 

 

doTERRA dezodor Citrus Bloom keverékkel (nagyker €4.00)

A Citrus Bloom keverékről bővebben itt.

 

 

doTERRA dezodor duglászfenyő és görög narancs illatával (nagyker €4.00)

Bővebb infó itt.

 

Összehajtható bevásárlótáska (nagyker €1.50)

Kinek ne jönne jól egy ilyen összehajtható táska egy spontán bevásárlókörúthoz? A táskában nincs merevítés, így összehajthatod és könnyedén elrakhatod a kézitáskádba vagy a hátizsákodba. Ráadásul ez a pamuttáska egy olyan szembeszökő motívummal is büszkélkedik, amelyre minden olajrajongó felkapja majd a fejét.

A csomag tartalma: 1 × Összehajtható bevásárlótáska, 1 × kis tárolótasak

 

Újrafelhasználható bevásárlótáska (nagyker €2.75)

Az Újrafelhasználható bevásárlótáska mindenki számára kötelező darab! Kényelmesen elfér benne bármilyen közepes méretű holmi. Amikor pedig már nem használod, egyszerűen hajtsd össze, és csomagold el a hozzá tartozó kis tokba, amely könnyedén elfér a kabátzsebedben vagy akár a hátizsákodban is.

A csomag tartalma: 1 × Újrafelhasználható bevásárlótáska, 1 × tok

 

 

Olajválogatás sütéshez (nagyker €19.25) ELFOGYOTT

Egy ünnepi ajándékdoboz, amellyel kellemesebben telik majd az ünnepi sütikészítés. A népszerű borsmenta, fahéj, vadnarancs és levendula esszenciális olajok egymás mellett, egy praktikus ajándékdobozban érkeznek épp az ünnepi időszakra időzítve. Ezzel a kollekcióval olyan csábító válogatást készíthetsz különféle ünnepi finomságokból, amelynek senki sem tud majd ellenállni.
A csomag tartalma: 1 × vadnarancs, 1 × levendula, 1 × borsmenta, 1 × fahéj (egyenként 5 ml-es kiszerelésben) 




Nagyker áron vásárláshoz, kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA nap 2024. április 20. (szombat)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

doTERRA promóciók 2024. április

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

doTERRA abode - frissítő keverék

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Szibériai fenyő illóolaj kölni recept

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció

Illóolajok keverésének útmutatója