doTERRA Adaptiv nyugtató permet


A doTERRA Adaptiv nyugtató permet segítségével gyorsan pihenést és ellazulást elősegítő környezetet teremthetsz. A doTERRA Adaptiv esszenciálisolaj-keverékkel készülő nyugtató permet meghitt, megújító aromája elősegíti a tökéletes kikapcsolódást. Merülj el a kiegyensúlyozottság és nyugalom érzésében! Használd a doTERRA Adaptiv termékcsalád többi tagjával együtt.

Elsődleges előnyök

A CPTG-minősítésű levendula, rozmaring, vadnarancs, fodormenta és copaiba esszenciális olajokat tartalmazó doTERRA Adaptiv nyugtató keverék felhasználásával készül.

Tökéletes kiegészítője az esti lefekvéshez való készülődésnek.

Aromája édes, citrusos, virágos.

 

Összetevők

Levendula: A jellegzetes aromájú, számtalan módon hasznosítható levendula napjaink egyik legnépszerűbb esszenciális olaja. Az ókori rómaiak és egyiptomiak fürdőzéshez használták a levendulát. Azóta pedig szélesebb körökben is felfedezték egyéb jótékony hatásai hosszú sorát. A bőrhibák megjelenésének csökkentésére és a bőrirritációk csillapítására való képességének köszönhetően a levendula esszenciális olaj használata a kozmetikai és parfümiparban is általánossá vált. Mindezek mellett nyugtató tulajdonságai okán a test ellazítására és a hangulat javítására is gyakran alkalmazzák. Sokoldalú előnyei miatt tehát a levendula esszenciális olaj mindenütt jó, ha kéznél van, bárhová is menj.

Rozmaring: A rozmaring egy aromás, örökzöld bokorféle, amelynek a leveleit előszeretettel használják ételek, például töltelékek, sertéshús, báránysült, csirke- vagy pulykahús ízesítéséhez. Az ókori görög, római, egyiptomi és héber kultúrákban a nagy becsben tartott rozmaringot szent növényként tisztelték. Gyógynövényes és energizáló illata miatt a rozmaring esszenciális olajat aroma- és masszázsterápiás célokra is gyakorta használják. 

Vadnarancs: A héjból hidegen sajtolt vadnarancsolaj energizáló aromájának és számos jótékony hatásának köszönhetően a doTERRA egyik legkelendőbb esszenciális olaja. A monoterpénekben gazdag vadnarancs stimuláló és tisztító tulajdonságokkal bír. A hangulatemelő és energiát adó olaj frissítő, édes és üde aromájával bármilyen esszenciálisolaj-keveréket nagyszerűen kiegészít.  

Fodormenta: A fodormenta egy édes, frissítő fűszer- és gyógynövény, amely világszerte közkedvelt ízesítőszer. Üde leheletet biztosító, mentolos íze miatt széles körben használják rágógumikban, édességekben és fogápolási termékekben. A fodormenta esszenciális olaj nagyon különbözik a borsmentától: sokkal enyhébb alternatívát kínál mind az ételízesítés, mind a bőrápolás terén. A konyhában a fodormenta pompás kiegészítője lehet salátáknak, italoknak és desszerteknek, ugyanakkor házi készítésű salátaöntetekhez és húsok marinálásához is remekül alkalmazható. 

Copaiba: A copaiba esszenciális olajat egy Dél-Amerikában honos, aromás trópusi fafajtából nyerik ki. Észak- és Északkelet-Brazília őslakosai már a XVI. század óta használják a copaiba esszenciális olajat hagyományos gyógymódjaikhoz. A copaiba esszenciális olajat széles körben alkalmazzák kozmetikai készítmények, úgymint szappanok, testápolók és parfümök összetevőjeként, kihasználva a tiszta és egyenletesen sima bőrt támogató tulajdonságait. Alkalmazd külsőleg hordozóolajjal vagy hidratálókrémmel kombinálva, hogy segítsen megőrizni bőröd tiszta és egyenletes tónusát, valamint csökkenteni a bőrhibák megjelenését.  

 

 

Részletes összetevők

Víz (Aqua), kaprilil/kapril-glükozid, kálium-szorbát, Citrus aurantium dulcis (narancs) héjából kivont olaj, Lavandula angustifolia (levendula) olaj, nátrium-benzoát, Copaifera coriacea/Langsdorffii/Officinalis/Reticulata gyantájából kivont olaj, Mentha spicata virágából/leveléből/szárából kivont olaj, Michelia alba virágából kivont olaj, decil-alkohol, Rosmarinus officinalis (rozmaring) leveléből/szárából kivont olaj, kaprilil-alkohol, Citrus aurantium amara (keserű narancs) virágából kivont olaj, Liquidambar acalycina/Formosana gyantájából kivont olaj, glükóz 

 

 

Használata

A megnyugtató környezet megteremtéséhez alkalmazd textíliákon, ágyneműn, kárpiton vagy ruházaton. Hűvös, száraz helyen tartandó. Ne permetezd bútorokra, padlóra vagy emberekre, és kerüld a bőrrel való érintkezést. Használat előtt olvasd el a címkét.  

 

Kiszerelés: 30 ml


 

 

Vásárláshoz, kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!
 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA Forest Breeze olajkeverék

doTERRA promóciók 2024. május

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában

Tavaszi quinoa saláta lime illóolajjal