Slow cooker Chai forró csokoládé
Copyright © Komáromi Szabolcs
A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.Összetevők
1 fahéjrúd
2 egész csillagánizs
4 egész szegfűszeg
1-2 csepp gyömbér illóolaj
1 teáskanál őrölt kardamom
1/2 teáskanál frissen őrölt édesköménymag
1/2 teáskanál őrölt szegfűbors
frissen őrölt fekete bors
8 csésze (2 liter) tej
400 g étcsokoládé, apróra vágva
őrölt fahéj, a tálaláshoz
Elkészítése
1. Egy kis serpenyőben nagy lángon, kevergetve, 30 másodpercig főzzük a fahéjrudat csillagánizst, szegfűszeget, kardamomot, édesköményt és a szegfűborsot, amíg aromás lesz.
2. Tedd át egy lassúfőző-edénybe (slow cooker). Fűszerezzük borssal. Adjuk hozzá a tejet, csokoládét és gyömbér illóolajat. Főzzük alacsony fokozaton, időnként megkeverve 1 órán át, vagy amíg a keverék egyenletes és átmelegszik.
3. Öntsük szét poharakba. Szórjuk meg csokoládéval és fahéjjal.
Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!
Barátsággal:
Szabolcs
email: szabolcs.komaromi at gmail.com
Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080
> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.
Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.
Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!