Slow cooker Chai forró csokoládé

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Összetevők

1 fahéjrúd

2 egész csillagánizs

4 egész szegfűszeg

1-2 csepp gyömbér illóolaj

1 teáskanál őrölt kardamom

1/2 teáskanál frissen őrölt édesköménymag

1/2 teáskanál őrölt szegfűbors

frissen őrölt fekete bors

8 csésze (2 liter) tej

400 g étcsokoládé, apróra vágva

őrölt fahéj, a tálaláshoz

 

Elkészítése

1.  Egy kis serpenyőben nagy lángon, kevergetve, 30 másodpercig főzzük a fahéjrudat csillagánizst, szegfűszeget, kardamomot, édesköményt és a szegfűborsot, amíg aromás lesz. 

2. Tedd át egy lassúfőző-edénybe (slow cooker). Fűszerezzük borssal. Adjuk hozzá a tejet, csokoládét és gyömbér illóolajat. Főzzük alacsony fokozaton, időnként megkeverve 1 órán át, vagy amíg a keverék egyenletes és átmelegszik.

3. Öntsük szét poharakba. Szórjuk meg csokoládéval és fahéjjal.


Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj személyre szabott doTERRA mintát!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

doTERRA promóciók 2024. november

2024. november 16. doTERRA nap (RaM-ArT Színház)

Vetiver esszenciális olaj Haitiről

A teafaolaj felhasználási módjai:

doTERRA ősi olajok válogatás (ancient oils)

Illóolajok keverésének útmutatója

Esszenciális "parfüm" receptek