Citromos kelkáposzta chips
Copyright © Komáromi Szabolcs
A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.A kelkáposzta chips egy finom, egyszerű és olcsó módja annak, hogy több zöldet vigyél be az étrendedbe. Próbáld ki ezt az eredeti ízesítésű kelkáposztachips receptet, vagy fűszerezd más fűszernövényekkel és illóolajokkal. Próbáld ki a fokhagymaport, parmezán sajtot és a citromolajat az olaszos csavarhoz, vagy a köményt és a lime olajat a mexikói stílusú chipshez.
Összetevők
1 nagy kelkáposzta, megmosva és falatnyi darabokra tépve
2 evőkanál olívaolaj
2 csepp citromolaj
só és bors
Elkészítése
1. Melegítsük elő a sütőt 100°C-ra.
2. A kelkáposztát alaposan mossuk meg és szárítsuk meg.
3. Keverjük össze az olívaolajat és a citromolajat egy nagy keverőtálban.
4. Adjuk hozzá a kelkáposztát, és forgassuk össze. Győződj meg róla, hogy a kelkáposzta jól be van vonva az olajokkal.
5. Miután bevontad, tedd egy rétegben tepsibe.
6. Szórjuk meg sóval és borssal.
7. Süssük a középső rácson 45-50 percig, vagy amíg ropogós nem lesz.
Tipp: Tartsd szemmel a kisebb darabokat, és vedd ki őket, ha korábban megsültek, különben megégnek.
Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080
Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!
Barátsággal:
Szabolcs
email: szabolcs.komaromi at gmail.com
Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080
> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.
Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.
Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!