Fahéjas alma chips

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Ezek a fahéjas almachipszek édesek, ropogósak és finom fahéjjal ízesítettek, így tökéletes őszi csemege. Élvezd önmagában, vagy aprítsd fel, és add hozzá zabpehelyhez, banánkenyérhez, sütikhez stb.

Összetevők

7-8 közepes méretű alma

1 evőkanál cukor vagy tetszés szerinti édesítőszer

6 csepp fahéjolaj

 

Elkészítése

1. Melegítsük elő a sütőt 110° C-ra.

2. Tegyünk sütőpapírt két sütőlapra.

3. Keverjük össze a cukrot és a fahéj olajat egy kis tálban.

4. Szeleteljük fel az almát vékony szeletekre.

5. Helyezd az almákat egy rétegben a sütőpapírral borított sütőlapra.

6. Szórd meg az almaszeleteket a fahéjas illóolajos cukorkeverékkel.

7. Tedd a sütőlapokat 45 percre az előmelegített sütőbe. A sütés felénél fordítsd meg az almákat.

8. Amikor az almák szélei meggörbültek, vegyük ki a sütőből, és tegyük rácsra, amíg kihűlnek és ropogósra sülnek.

Tipp: A tökéletesen vékony és ropogós chipshez mandolinnal szeleteld fel az almát.

 

 


Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj személyre szabott doTERRA mintát!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

doTERRA promóciók 2024. november

2024. november 16. doTERRA nap (RaM-ArT Színház)

Vetiver esszenciális olaj Haitiről

A teafaolaj felhasználási módjai:

doTERRA ősi olajok válogatás (ancient oils)

Illóolajok keverésének útmutatója

Esszenciális "parfüm" receptek