Fahéjas alma chips
Copyright © Komáromi Szabolcs
A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.Ezek a fahéjas almachipszek édesek, ropogósak és finom fahéjjal ízesítettek, így tökéletes őszi csemege. Élvezd önmagában, vagy aprítsd fel, és add hozzá zabpehelyhez, banánkenyérhez, sütikhez stb.
Összetevők
7-8 közepes méretű alma
1 evőkanál cukor vagy tetszés szerinti édesítőszer
6 csepp fahéjolaj
Elkészítése
1. Melegítsük elő a sütőt 110° C-ra.
2. Tegyünk sütőpapírt két sütőlapra.
3. Keverjük össze a cukrot és a fahéj olajat egy kis tálban.
4. Szeleteljük fel az almát vékony szeletekre.
5. Helyezd az almákat egy rétegben a sütőpapírral borított sütőlapra.
6. Szórd meg az almaszeleteket a fahéjas illóolajos cukorkeverékkel.
7. Tedd a sütőlapokat 45 percre az előmelegített sütőbe. A sütés felénél fordítsd meg az almákat.
8. Amikor az almák szélei meggörbültek, vegyük ki a sütőből, és tegyük rácsra, amíg kihűlnek és ropogósra sülnek.
Tipp: A tökéletesen vékony és ropogós chipshez mandolinnal szeleteld fel az almát.
Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080
Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!
Barátsággal:
Szabolcs
email: szabolcs.komaromi at gmail.com
Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080
> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.
Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.
Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!