doTERRA essential skin care: öregedésgátló szemkrém (anti aging eye cream)

Sokan aggódnak a szem körüli sötét karikák vagy finom vonalak miatt, és nem tudják, hogyan javíthatják a bőrt ezen a területen, hiszen annyira érzékeny. Az Essential Skin Care rendszer részeként az Anti-Aging szemkörnyékápoló krémet gondosan a legjobb természetes összetevőkkel tervezték, hogy segítsen javítani a szem alatti bőr megjelenését. Ez a klinikailag tesztelt termék természetes összetevőket és kivonatokat használ az illóolajokkal együtt, hogy célzottan a szem körüli bőrt segítse, segítve a bőr hidratálását, javítva a bőr tónusát, és csökkentve a puffadtság vagy a sötét karikák megjelenését. Egyedi applikátorával és speciális formulájával az Anti-Aging szemránckrém biztosan a bőrápolási gyűjteményed alapdarabjává válik. 

A klinikailag tesztelt doTERRA Anti-Aging szemránckrém az öregedés jeleit veszi célba az érzékeny szemkörnyék körül, segít csökkenteni a finom vonalak és ráncok megjelenését az első használattól kezdve és idővel is.

A doTERRA Anti-Aging szemránckrém klinikailag bizonyított összetevőket kombinál CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) illóolajokkal, tömjén, ylang ylang és kék varádics illóolajokkal, hogy az öregedés jeleit a kényes szemkörnyék körül célozza meg, segítve a finom vonalak és ráncok megjelenésének csökkentését az idő múlásával. Ez az innovatív formula hidratál, csökkenti a sötét karikák megjelenését, és javítja a bőr feszességét és tónusát. A bakuchiol egy növényi alapú összetevő, amely segít csökkenteni a finom vonalak és ráncok megjelenését, és védi a bőrt az öregedés jövőbeli jeleivel szemben. Az egyedülálló acél görgős applikátor hűsíti és megnyugtatja a szem alatti bőrt, segít csökkenteni a puffadtság és a sötét karikák megjelenését, miközben gyengéden juttatja a krémet a célzott területekre.

 

Kulcs összetevők és előnyei

A fehér tajtékvirág magolaj (meadowfoam) mély nedvességet biztosít.

A pullulánból és vörös alga kivonatból készült biopolimerek már az első használattól kezdve érezhető feszesítő és lifting hatást biztosítanak.

A bakuchiol segít tónusosabbá és feszesebbé tenni a bőrt, ami javítja a finom vonalak és ráncok megjelenését, és segít megelőzni az öregedés jövőbeli jeleit. 

 

Tömjén: Helyileg alkalmazva a tömjénolaj segíthet csökkenteni a bőrhibák megjelenését.

Ylang Ylang: Az ylang ylang olaj nem csak az Anti-Aging szemránckrém formulájának kellemes illatához járul hozzá, hanem az egészséges bőr elősegítésében is hasznos.

Fehér tajtékvirág magolaj: Ez az összetevő mély nedvességet biztosít, hogy a bőröd ne száradjon ki.

Biopolimerek: A pullulánból és vörösalga-kivonatból származó biopolimerek segítenek abban, hogy a bőrnek érezhető feszesítő és felhajtó hatást biztosítsanak.

Bakuchiol: A bőr tonizálása és feszesítése mellett a bakuchiol segít javítani a finom vonalak és ráncok megjelenését, és megelőzi az öregedés jövőbeli jeleit.  

Kék varádics: A Sabinene néven ismert kémiai összetevő teszi a Blue Tansy olajat hasznossá a foltok megjelenésének csökkentésére. 



Használata

Az optimális eredmény érdekében építsd be az Anti-Aging szemránckrémet a napi szépségápolási rutinodba.

Segíts megelőzni a szem alatti sötét karikák jeleit, amelyek az idő múlásával természetes módon jelentkeznek.

Könnyedén használható a speciálisan kialakított görgős applikátor segítségével, hogy fokozza az Anti-Ageing Szemránckrém használatának élményét.

A legjobb eredmény elérése érdekében használd az Essential Skin Care termékcsaláddal együtt, hogy tovább fokozd a CPTG-vel feltöltött bőrápolási termékekkel kapcsolatos tapasztalataid.

 

Hogyan használd

Nyomd meg a pumpát, amíg kis mennyiségű termék meg nem jelenik meg a golyó körül. Gyengéd nyomással vidd fel a szem alatti területre, amíg fel nem szívódik. Használd reggel és este.

Figyelmeztetés

Csak külső használatra. Kerüld a szemmel való közvetlen érintkezést. Ha bőrirritáció lép fel, hagyd abba a használatát.

  


Részletes összetevők

Water (Aqua), Caprylic/Capric Triglyceride, Limnanthes alba (Meadowfoam) Seed Oil, Dimethicone, Cetyl Palmitate, Cetyl Alcohol, Butyrospermum parkii (Shea) Butter, Behenyl Alcohol, Polyglyceryl-6 Stearate, Pentylene Glycol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Aloe barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice,
Boswellia carterii (Frankincense) Oil, Cananga odorata (Ylang Ylang) Flower Oil, Tanacetum annuum (Blue Tansy) Flower Oil, Porphyridium cruentum (Red Algae) Extract, Bakuchiol, Cetearyl Alcohol, Dimethicone Crosspolymer, Stearic Acid, Sodium Lauroyl Glutamate, Polyglyceryl-6 Behenate, Carbomer, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Beeswax (Cera Alba), Trisodium  Ethylenediamine Disuccinate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Pullulan, Silica Silylate, Silica, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Hydroxyacetophenone

 

4 hét használat után

 

Kiszerelés: 15 ml

Ára: 39,75 euró ; ~ 14.500 forint 

 

 

Vásárláshoz, kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

A teafaolaj felhasználási módjai:

Esszenciális "parfüm" receptek