Esszenciális olajok rezgései

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Miért fokozza az aromaterápia a hangulatot?

Az antioxidánsok beáramlása mellett az illóolajok a bőrre kenve az "entrainment" nevezett folyamat révén a jó közérzetet és a vitalitást is előidézik. A Tainio technológiát alkalmazó washingtoni kutatók szerint az illóolajok rezgési frekvenciája a legmagasabb az ember által ismert összes természetes anyag közül. Az "entrainment" elve révén az olaj magasabb frekvenciája megemeli az adott személy rezgésminőségét.

A technológiájuk például ezeket a frekvenciákat mutatta ki:

Az egészséges emberi test 62-70 MHz.

Az emberi sejtek akkor kezdhetnek el változni (mutálódni), ha frekvenciájuk 62 MHz alá csökken. Ha a frekvenciánk csökken, az immunrendszerünk veszélybe kerül.

58 MHz a testünk frekvenciája, amikor megfázunk vagy influenzásak vagyunk.

Amikor candida van jelen a szervezetedben, akkor 55 MHz-es frekvencián rezegsz.

52 MHz a test frekvenciája, ha jelen van az Epstein-Barr vírus.

42 MHz a test frekvenciája, amelyben a rák megjelenhet.

Amikor a halálfolyamat megkezdődik, a frekvencia 20 MHz-en van mérve.


Az illóolajok mért frekvenciái a rózsaolaj esetében 320 MHz-ig terjednek!

A levendula 118 MHz-es, a szantálfa pedig 96 MHz-es frekvenciával rendelkezik.

Tömjén - 147 MHz

Mirha és római kamilla - 105 MHz

Borsmenta - 78 MHz

 



Az olajok magával ragadják a test sejtjeit, hogy növeljék rezgésszámukat.

A jó egészségnek valóban van frekvenciája! 70 MHz.

Hogy ezt a frekvenciát más perspektívába helyezzük, az olyan halott élelmiszerek, mint a hamburger és a csirke 3-5 MHz-es frekvenciával rendelkeznek. Egy csésze kávé elfogyasztása 14 MHz-cel csökkenti a frekvenciát. (8 MHz-cel csak a csésze tartásával!) A nyers mandula 50 MHz-en rezeg; az olyan élő zöldségek, mint a brokkoli és a búzafű 70 MHz-es frekvenciával rendelkeznek.

Az élő zöldek, gyógynövények és növényi anyagok befogják a napfényt, és ezt a fényt vagy "életerőt" a molekulák tárolják.

 

Néhány frekvencia kutatás

A Bruce Taino és Gary Young által végzett tanulmány egy másik része a különböző anyagok bevitelével az emberi szervezeten belüli frekvenciaingadozásokat mérte.
Kezdetben két különböző személy - az első egy 26 éves férfi, a második egy 24 éves férfi - frekvenciáját mérték mindkettőjüknél 66 MHz-en. Az első személy egy csésze kávét tartott a kezében (anélkül, hogy ivott volna belőle), és a frekvenciája 3 másodperc alatt 58 MHz-re csökkent. Ezután elvették a kávét, és belélegezte az illóolajok aromáját. A frekvenciája 21 másodpercen belül visszatért 66 MHz-re. A második személy ivott egy korty kávét, és a frekvenciája ugyanezen 3 másodperc alatt 52 MHz-re esett vissza. A helyreállítási idő alatt azonban nem használtak illóolajokat, és 3 napba telt, amíg a frekvenciája visszatért a kezdeti 66MHz-re.
Egy másik nagyon érdekes eredménye ennek a vizsgálatnak az volt, hogy a gondolatok is hatással vannak a frekvenciánkra. A negatív gondolatok 12 MHz-cel csökkentették a mért frekvenciát, a pozitív gondolatok pedig 10 MHz-cel emelték a mért frekvenciát. Az is kiderült, hogy az ima és a meditáció 15 MHz-cel növelte a mért frekvenciaszinteket.


Olaj frekvenciák: The Essential Oil Desk Reference, published by Essential Science Publishing 2001; and Reference Guide for Essential Oils, by Connie and Alan Higley, Revised edition 2001.)

forrás: nuworldbotanicals.com

 

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA nap 2024. április 20. (szombat)

doTERRA promóciók 2024. április

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció

doTERRA abode - frissítő keverék

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Szibériai fenyő illóolaj kölni recept

Illóolajok keverésének útmutatója