TV2 Magellán riport az illóolajokról

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Az illóolaj iparág egyre nagyobb. Öröm, hogy az emberek újra felfedezik, nem feltétlen gyógyszerek a megoldás. A természet már régen kitalált mindent. A növények magukat gyógyítják. Ezt egyre több cég próbálja meglovagolni és ők is illóolaj forgalmazásba kezdenek. Több cégnek is írtam már emailt, s mind elhasalt abban, hogy az általuk 100% illóolajnak feltüntetett címke valóságát igazolják. Mikor egy illóolaj nagyon olcsó, biztos lehetsz benne, hogy szintetikus. De van sok olyan is, hogy középáron van valami és szintén kétséges a tisztasága. Ezekről már írtam egy blogbejegyzést, ha már blogger vagyok :)

Köszönöm Somogyi Dórinak, hogy egy számomra fontos területet dolgozott fel ebben a riportban, népszerűsíti a természetes megoldásokat, s érdemesnek talált arra, hogy én is szót kapjak. Épp a vesszőparipám a hagyományos parfümök lettek bevágva. :) Manapság minden illatosított, papírzsebkendő, hétig illatozó ruha, stb. Sok-sok felesleges terhelés a szervezetnek. Ami még rosszabb, hogy sok cég úgy reklámozza magát, hogy természetesek a termékeik, aztán a címkék összes összetevőit megvizsgálva pedig... nem az. Tudom. Ellenőriztem már párat.
 

Remek napot töltöttem Szigetváron. A nap fénypontja Ildikó volt a kis lepárlójával. Nagyon sok érdekességet mondott, s jó volt testközelből látni, hogyan is készülnek a gőzdesztillált illóolajok.

Már várom, hogy a doTERRA kapcsán eljussak a bolgár lepárló üzembe, ahol a levendula, rózsa, orvosi citromfű is "készül". 

Ha még nem próbáltál illóolajokat, szívesen küldöm pár ajándék mintát.
Itt kezdd az ismerkedést.


Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában