Adaptiv nyugtató fürdőolaj

 

A doTERRA Adaptiv nyugtató fürdőolajjal minden hétköznapi fürdőzést a meghitt nyugalom forrásává varázsolhatod. Hagyd magad mögött minden gondod-bajod, és leld örömöd a CPTG minőségű levendula, magnólia, neroli, vadnarancs, fodormenta, copaiba, rozmaring és ámbrafa esszenciális olajok szabadalmazott keverékében. A benne található kukui dió, avokádó és napraforgómag olajának köszönhetően az Adaptiv fürdőolaj hidratálja a bőrt. Használd az Adaptiv termékcsalád többi tagjával együtt.

Elsődleges előnyök

Tejes fürdőélményt varázsol a tiszta vízből

Levendula, magnólia, neroli, vadnarancs, fodormenta, copaiba, rozmaring és ámbrafa esszenciális olajok kombinációja alkotja

Kukui dió, avokádó és napraforgómag olaja gazdagítja, ami segít megőrizni a bőr hidratáltságát

A pihentető fürdőzés tökéletes kiegészítője!

 


 

Összetevői

Levendula: A jellegzetes aromájú, számtalan módon hasznosítható levendula napjaink egyik legnépszerűbb esszenciális olaja. Az ókori rómaiak és egyiptomiak fürdőzéshez használták a levendulát. Azóta pedig szélesebb körökben is felfedezték egyéb jótékony hatásai hosszú sorát. A bőrhibák megjelenésének csökkentésére és a bőrirritációk csillapítására való képességének köszönhetően a levendula esszenciális olaj használata a kozmetikai és parfümiparban is általánossá vált. Mindezek mellett nyugtató tulajdonságai okán a test ellazítására és a hangulat javítására is gyakran alkalmazzák. Sokoldalú előnyei miatt tehát a levendula esszenciális olaj mindenütt jó, ha kéznél van, bárhová is menj. 

Magnólia: A magnólia különböző fajai elszórtan Dél-Ázsiában, a csendes-óceáni térségben és Észak-Amerikában is megtalálhatóak, így elmondható, hogy egy kifejezetten nagy utat bejárt növényfajról van szó. A magnólia virágait a hagyományos kínai gyógymódok már régóta alkalmazzák a test egyensúlyának megteremtéséhez. A magnóliából készülő esszenciális olaj gyümölcsös és virágos aromájú, és kellemes, nyugodt közérzetet képes teremteni. A frakcionált kókuszolajjal elegyített Magnolia Touch hidratálja és nyugtatja a bőrt. Építsd be napi rutinodba, hogy bőröd mindig tiszta és hidratált legyen. 

Neroli: A doTERRA Neroli Touch keverék praktikus golyós kiszerelésben elegyíti a tiszta neroli esszenciális olajat és a frakcionált kókuszolajat. A keserűnarancsfa virágából nyert neroli esszenciális olaj édes, friss és virágos aromájú. Különlegességnek számít, hogy ugyanez a fafajta két másik citrusos olajat is ad – petitgrainolajat a levelekből és a fiatal ágakból, valamint a gyümölcse héjából sajtolt keserűnarancs esszenciális olajat. A tény, hogy ugyanabból a forrásból egyéb olajok is kinyerhetők, mit sem változtat azon, hogy a neroli igazi ritkaságnak számít a citrusos olajok családján belül. A Neroli Touch keveréket használhatod bőröd megnyugtatására és a bőrhibák megjelenésének csökkentésére. A neroli esszenciális olaj közismert hatásai közé tartozik továbbá a relaxáció elősegítése és a hangulat javítása is. 

Vadnarancs: A héjból hidegen sajtolt vadnarancsolaj energizáló aromájának és számos jótékony hatásának köszönhetően a doTERRA egyik legkelendőbb esszenciális olaja. A monoterpénekben gazdag vadnarancs stimuláló és tisztító tulajdonságokkal bír. A hangulatemelő és energiát adó olaj frissítő, édes és üde aromájával bármilyen esszenciálisolaj-keveréket nagyszerűen kiegészít.  

Copaiba: A copaiba esszenciális olajat egy Dél-Amerikában honos, aromás trópusi fafajtából nyerik ki. Észak- és Északkelet-Brazília őslakosai már a XVI. század óta használják a copaiba esszenciális olajat hagyományos gyógymódjaikhoz. A copaiba esszenciális olajat széles körben alkalmazzák kozmetikai készítmények, úgymint szappanok, testápolók és parfümök összetevőjeként, kihasználva a tiszta és egyenletesen sima bőrt támogató tulajdonságait. Alkalmazd külsőleg hordozóolajjal vagy hidratálókrémmel kombinálva, hogy segítsen megőrizni bőröd tiszta és egyenletes tónusát, valamint csökkenteni a bőrhibák megjelenését. 

Fodormenta: A fodormenta egy édes, frissítő fűszer- és gyógynövény, amely világszerte közkedvelt ízesítőszer. Üde leheletet biztosító, mentolos íze miatt széles körben használják rágógumikban, édességekben és fogápolási termékekben. A fodormenta esszenciális olaj nagyon különbözik a borsmentától: sokkal enyhébb alternatívát kínál mind az ételízesítés, mind a bőrápolás terén. A konyhában a fodormenta pompás kiegészítője lehet salátáknak, italoknak és desszerteknek, ugyanakkor házi készítésű salátaöntetekhez és húsok marinálásához is remekül alkalmazható.

Rozmaring: A rozmaring egy aromás, örökzöld bokorféle, amelynek a leveleit előszeretettel használják ételek, például töltelékek, sertéshús, báránysült, csirke- vagy pulykahús ízesítéséhez. Az ókori görög, római, egyiptomi és héber kultúrákban a nagy becsben tartott rozmaringot szent növényként tisztelték. Gyógynövényes és energizáló illata miatt a rozmaring esszenciális olajat aroma- és masszázsterápiás célokra is gyakorta használják.  

Részletes összetevők

Helianthus Annuus (napraforgó) magjából kivont olaj, kapril/kaprikus triglicerid, poligliceril-3-palmitát, gliceril-kaprilát, Macadamia Integrifolia magjából kivont olaj, Citrus Aurantium Dulcis (narancs) héjából kivont olaj, Lavandula Angustifolia (levendula) olaj, Persea Gratissima (avokádó) olaj, Copaifera Coriacea/Langsdorffii/Officinalis/Reticulata gyantájából kivont olaj, Simmondsia Chinensis (jojoba) magjából kivont olaj, Oryza Sativa (rizs) korpakivonat, Sesamum Indicum (szezám) magjából kivont olaj, sheavaj etil-észterei, Mentha Spicata virágából/leveléből/szárából kivont olaj, Michelia Alba virágából kivont olaj, tokoferol, Rosmarinus Officinalis (rozmaring) leveléből/szárából kivont olaj, Helianthus Annuus (napraforgó) kivonata, Citrus Aurantium Amara (keserű narancs) virágából kivont olaj, Rosmarinus Officinalis (rozmaring) leveléből kivont olaj, Liquidambar Acalycina/Formosana gyantájából kivont olaj, Aleurites Moluccanus magjából kivont olaj, aszkorbil-palmitát, Limonene, Linalool

 

 

Használata

  • Egy hosszú nap végén adj belőle néhány kupaknyit egy kád forró fürdőhöz
  • Építsd be a mindennapi esti vagy reggeli rutinodba
  • Használd az Adaptiv fürdőolajat az Adaptiv termékcsalád többi tagjával együtt

  


Hogyan használd

Önts két-három kupaknyi olajat a folyó, meleg vízhez, és egy tejes fürdőt kapsz. A fürdővíz mennyiségétől függően akár többet vagy kevesebbet is hozzáadhatsz. 

Figyelmeztetés

Csak külső használatra. Kerüld a szemmel való érintkezést. Csúszóssá teheti a felületeket. Ne használd tovább, ha irritáció lép fel.

 

 

Kiszerelés: 118 ml

 



Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!
 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg