doTERRA Co-Impact Sourcing™

A doTERRA elkötelezett a tekintetben, hogy az esszenciális olajokat biztosító növényeket termesztő emberek a munkájukhoz méltó, azt elismerő felvásárlási pénzt kapjanak (annak ellenére, hogy a legtöbb növény fejlődő országokban őshonos). Valamint kiemelt szempont, hogy ezek a növények hosszú távon környezeti szempontból is fenntartható módon legyenek használva, gondozva.

 

 

David Stirling - a doTERRA vezérigazgatója: "Tudtuk, hogy valamikor el kell kezdenünk terjeszkedni a világ különböző pontjai felé, és be kell kapcsolódnunk az esszenciális olajok globális ellátási keringésébe, miként azt is feltételeztük, hogy idővel már ez sem elég. Az, hogy mindez a Co-Impact Sourcing kölcsönös előnyökön alapuló beszerzési modellünk keretében valósulhatott meg, egyszerűen csodálatos."


Emily Wright - a doTERRA alapítója, ügyvezető alelnök: "Az olajaink forrásainak kétharmada fejlődő ország, úgyhogy ez egy igazán jó alkalom arra, hogy sorsdöntő változásokat érjünk el. Hogy fenntartható bevételi forrást biztosítsunk azok számára, akik termesztik, betakarítják és desztillálják ezeket a gyönyörű olajokat a mi javunkra."



Tim Valentiner - a doTERRA stratégiai beszerzési igazgatója: "A kezdeményezéseink kapcsán vállalt tevékenységeink közé tartozik elsőként, hogy állásokat teremtünk a vidéki régiókban, ahol ezzel számottevő javulásokat érhetünk el. Kettő: hosszú távú beszerzési szerződéseket és megállapodásokat dolgozunk ki a partnereinkkel. Három: támogatjuk olyan szövetkezetek létrejöttét és megszervezését, amelyek szétosztják a közös hasznot a betakarítók és termesztők között. Négy: méltányos és időben történő kifizetéseket, valamint igazságos nyereségelosztó programokat teszünk lehetővé, amelyeket a lepárlók kínálnak a termesztőknek és a betakarítóknak. Öt: összekapcsoljk a Healing Hands alapítvány által támogatott közösségalapú és társadalmi hatású projektjeinket."


Georges - vetiverfű partner: "Ahhoz, hogy vízhez jussanak legalább másfél órát kellett gyalogolniuk, néha kettőt is, oda és vissza. A mai napról elmondhatjuk, hogy különlegesnek számít, mert már dél óta megállás nélkül folyik a víz. A doTERRA természetesen és a Healing Hands segítségével egy nagyszerű csapatot állítottunk össze, így mára mindenki elégedett. Mindenki számára előnyös helyzet ez."

 
 
David Stirling - a doTERRA vezérigazgatója: "Van, hogy iskolákra van szükség, van, hogy vízhálózatra néha pedig klinikákra, orvosi felszerelésekre vagy egyébre. Ha módunkban áll megváltoztatni azoknak az életét, akiknek szinte semmijük sincs, azzal lehetünk igazán nagy hatással egy gazdaságra. Nagyon komoly helyi partnert kell találnunk. Teljes szívvel és lélekkel kell az ügyért dolgoznia, őszintén kell akarnia, hogy jobbá tegye ezeknek az embereknek az életét. Ha sikerül ilyesvalakit találnunk, valakit akiben partnerként megbízhatunk, akkor ő lesz az, akivel igyekszünk kapcsolatot építeni."


Jean-Francois - ylang ylang partner: "Miközben együtt dolgoztam a doTERRA-val ezen a projekten, láttam, hogy az igazi befektetés az emberek irányába történik. Azért jöttek, hogy élhetőbb valóságot teremtsenek, a valóság pedig itt van. Nem a gyártási folyamat áll a sor elején. Számomra fontosabb, hogy ismerjem az embereket. Az emberek jelentik a kulcsot. Ha nincsenek jó embereid, akkor nem fog működni."


Jean-Marie - kardamom partner: "Közös értékeket, közös filozófiát vallunk. A doTERRA álma, hogy fenntartható olajokat állítson elő, hogy kölcsönösen előnyös beszerzéssel javítsa a termesztők megélhetését, ami tökéletes összhangban áll az általunk végzett tevékenységgel. Ezért is írtunk alá egy kizárólagos partnerséget a doTERRA-val az aromaterápiás üzletágban."


Elisa - kardamom partner: "Jelenleg több, mint 6 ezer családdal dolgozunk együtt a kardamom szektorban, az elképzelésünk pedig az, hogy valódi javulást érjünk el ezeknek a családoknak a megélhetésében. Átérzem, mennyire fontos, hogy a hazámba visszatérve segíthetek az itt élő embereken."


 
 
Emily Wright - a doTERRA alapítója, ügyvezető alelnök: "Gyakran úgy gondolják, hogy az életük már örökre ilyen marad, és ha valakinek sikerül igazán belépni az életükbe, gondoskodni róluk és a családjukról és lehetőséget adni, hogy a munkájuk büszkeséggel töltse el őket, hogy tudják értékes, amit csinálnak, csodálatos látni, ahogyan ráeszmélnek, hogy tényleg ott van bennük a büszkeség, mert tudják, hogy valami igazán jót tesznek a világért.

A Co-Impact Sourcing modell elkötelezett hívei vagyunk, mert általa láthatjuk igazán, hogy igenis változtathatunk a világon ezekben az országokban, ahol nincs más módja a segítségnek, nincs más út a támogatáshoz."

 
 
David Stirling - a doTERRA vezérigazgatója: "Természetesen nem csak az igény kielégítése számít, hogy be tudjuk szerezni a legjobb minőségű esszenciális olajokat, hanem a beszerzés által teremtett lehetőség is, hogy vissza is tudunk adni és olyan sok embernek segíthetünk, olyan sok embernek teremthetünk munkalehetőséget. Ez az igazi varázslat."
 
 
Az alábbi térkép mutatja, hogy honnan származnak a doTERRA esszenciális illóolajai. Kizárólag őshonos területekről származó növényekből. A doTERRA-nak köszönhetően már több, mint 162 ezer család megélhetése biztosított termelői oldalról.

esszenciális olajok a világ tájairól

 

Amennyiben szimpatikusnak találod a cég hozzáállását és kipróbálnád mitől különlegesek ezek az esszenciális olajok, netán kérdésed van, állok rendelkezésedre.

A gyorsabb kapcsolatfelvételért írj messengeren

Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Törzsvásárlói fiókkal 25%-kal olcsóbban tudsz rendelni:

https://www.mydoterra.com/olajkert

Segítségért írj nekem, vagy kattints az "Így rendelj terméket" fülre. 
 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA nap 2024. április 20. (szombat)

doTERRA promóciók 2024. április

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

doTERRA abode - frissítő keverék

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció

Szibériai fenyő illóolaj kölni recept

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Alvás: Nicole Stevens arról, hogy miért kell a jó alvást az életed egyik fő prioritásává tenni, és hogyan tudod ezt megvalósítani