Esszenciális aromaválogatás

Lindsay Angliában - Northamptonban él családjával és elmondja mit érdemes tudni a doTERRA esszenciális aromacsomagjáról: 

Mint oly sok minden más a testünkben, az érzéseink is kémiai reakciók eredménye. A szaglóreceptoraink segítségével érzékeljük az aromákat. Azok pedig közvetlenül kapcsolatban állnak az itt található limbikus rendszerrel, amely az agyunk érzelmek feldolgozásáért felelős része. Ez pedig azt jelenti, hogy az illatok közvetlen hatással lehetnek a hangulatunkra. Az érzelmek jóllétre gyakorolt hatását felismerve a doTERRA megalkotott hat olyan szabadalmazott keveréket, amellyel egyensúlyba hozható és javítható a kedélyállapotunk. Az Essential Aromatics csomagban olyan hangulatjavító, bátorító és vigasztaló aromák találhatóak, amelyek segítenek, hogy mind Te, mind a szeretteid elérhessék a teljes harmónia és stabilitás állapotát.

A Cheer keverék maga az üvegbe zárt napsütés. Ez a pozitivitásra hangoló, frissítő, citrusos és fűszeres aromát árasztó esszenciális olajokból álló keverék tökéletes az optimizmus érzésének elősegítéséhez, ami garantáltan élénkítőleg hat a kedélyekre is. Ez az egyik kedvencem, amit előszeretettel használok vagy párologtatok reggelente vagy a nap bármely szakában, amikor egy kis extra adag pozitivitás szükségét érzem.

A fűszer- és gyógynövényekből kivont esszenciális olajok inspiráló keveréke alkotta Passion segítségével a már rutinná vált teendőkben is képes lesz új módon örömét lelni és újra izgalmat csempészni az életedbe. Amikor egy kis merészségre vagy kreativitásra van szükséged, ez a keverék nagyszerű szolgálatot tesz. 


A friss és mentás Motivate keverék a magabiztosság, az optimizmus és az eltökéltség érzését váltja ki. Amikor a kislányom iskolába indult, az első hetekben előszeretettel használtam ezt az olajat.
 

A Forgive keverék friss, fás aromája az elégedettség, megkönnyebbülés és a türelem érzését váltja ki belőlünk, még önmagunkkal szemben is. A Forgive egy olyan erőt adó társ, amely biztonságos és megnyugtató környezetet teremtve segít elengedni a problémákat és továbblépni.

 

A Console keverék édes, virágos és fás esszenciális olajaival nyújt vigaszt és indít el a gyógyulás felé vezető reményteli úton. A Console vidámsággal, örömmel és reménnyel tölt el, amikor arra a legnagyobb szükségünk van. 


A virágos és mentás esszenciális olajok elegyéből álló Peace keverék jólesően emlékeztet arra, hogy nem kell tökéletesnek lennünk ahhoz, hogy békére leljünk. Használd a Peace keveréket, hogy elégedett, higgadt és nyugodt tudj maradni.

A gyerekeim számára az Essential Aromatics csomag mára nélkülözhetetlen kellékké vált, amely segít nekik azonosítani az érzéseiket és kiválasztani azt a keveréket, amely adott esetben a leghasznosabb a számukra. Fantasztikus érzés tudni, hogy ezeknek az olajkeverékeknek a használata ennyi pozitív hatást biztosít mind a saját, mind a szeretteim életében. Egyszerűen imádom őket!

 

Termékrendeléshez kattints az "Így rendelj terméket" fülre a menüben, segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blogértesítőre az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

A videóhoz elérhető magyar felirat:


Törzsvásárlói fiókkal 25% kedvezmény!

https://www.mydoterra.com/olajkert

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA nap 2024. április 20. (szombat)

doTERRA sampon és kondicionáló

doTERRA abode - frissítő keverék

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Guaiacwood illóolaj parfüm balzsam

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Esszenciális "parfüm" receptek

Márciusi frissítő szobaspray (vadnarancs, borsmenta, citrom)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás