Esszenciális citromolaj Szicíliából (videó)

A doTERRA esszenciális citromolaj egy része Brazíliából származik, nagyobbik része pedig Szicíliából. Ismerd meg az egyik termesztő családot:

Giovanni Amadeo (harmadik generációs citrus gazdálkodó): Jó reggelt! A cégünk itt áll már a nagyapám ideje óta és az évek alatt kinőtte magát. Mindig is ezt csináltam. Mindig is citrommal és bergamottal foglalkoztam.


Johnny: Egész életükben ezt csinálták. Amit tudnak azt az édesapjuktól tanulták. És Reno reméli, hogy ez a szenvedélye amit annyira szeret tovább fog tudni menni. Nemcsak a testvére és ő általa, hanem a fiai és azokon túl is.



Salvatore (Reno) - negyedik generációs citrus gazdálkodó, ügyvezető: 1850-től 1890-ig minden munkát kézzel végeztünk.


Roberto: Akkor még szükség volt apámra plusz ötven másik emberre az egész szezonban, amit mi most egy nap alatt el tudnunk végezni.

Reno: Mára sokkal könnyebbé vált minden a gépesítésnek köszönhetően. Sokkal többet tudunk termelni, anélkül, hogy veszítenénk a minőségből.


Johnny: A testvérével együtt ők végzik a földmunkák jelentős részét. A nap nagy részében pedig a termék minőségi fejlesztésén dolgozik.

Roberto: Most pedig analizálni fogunk egy kis citrom esszenciát a mai termelésből. A teljes gáz kromotográfos vizsgálat lefuttatása körülbelül egy órát vesz igénybe.


Alfredo - citrom termelő: A szicíliai citrom más citromokhoz hasonlítva mondhatni nagyon különleges karakterrel rendelkezik. Amikor megillatozod, már akkor érezhető a minőségi különbség. Imádom Szicíliát, ezért dolgozom éjt nappallá téve. Ezt az egészet magunk építettük ki, előtte ez a terület teljesen elhagyatott volt. Mi kitakarítottuk és azzá tettük amit ma itt látsz. Magunknak termelünk és hogy másoknak is munkát tudjunk adni. Nekünk ez szenvedély, amolyan szicíliai szenvedély.


Dr. David Hill - doTERRA alapító, orvos: Kezdetben, amikor még csak beszéltünk arról, hogy hogyan tudnánk minőségi olajokat előállítani, lehetetlen lett volna ilyen műveletsorok nélkül. És olyan termelők nélkül, akik ugyanolyan elkötelezettek és elszántak a minőség irányában, mint mi vagyunk. Gondnokok ők. Egy nagyszerű folyamat gondos felügyelői. Kezdettől fogva ahogy ezekkel a növényekkel indul és végződik ez a csodálatos folyamat, ahogy esszenciális olajokat biztosítunk a világnak, összehasonlíthatatlan minőségben egy semmihez sem hasonlítható lehetőséggel, azt gondolom ezért mind nagyon hálásak vagyunk.

Az olajok származási helyének egyike: Olaszország

Johnny: Reno évek óta kereste a módját hogyan tudná tágítani a látókörét és most úgy érzi, hogy a doTERRA-n keresztül végre megtalálta a megfelelő embereket a fejlődéshez és növekedéshez.


Emily Wright - doTERRA alapító: Itt voltunk és a termelőkkel együtt, akik a doTERRA-s citromot és bergamottot termelik megnézhettük hogyan bővítettük ki az eddigi működésüket. Még belegondolni is csodálatos, hogy képesek vagyunk ezt megtenni a világ számos pontján. Az ő szívügyük rengeteg ember előnyére válik, de csak azért mert nekik is ennyire fontos és a munkájuk egyben a szenvedélyük is. Fantasztikus dolog látni, hogy lehetőséget adhattunk nekik, hogy ezt kiterjeszthessék másokra is és áldással lehetnek ennyi ember életére a világ minden táján.



Amennyiben kipróbálnád a doTERRA esszenciális citromolaját vagy más terméket kattints az "Így rendelj terméket" fülre a menüben, segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Törzsvásárlói fiókkal 25% kedvezmény!

https://www.mydoterra.com/olajkert

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA nap 2024. április 20. (szombat)

doTERRA promóciók 2024. április

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

doTERRA abode - frissítő keverék

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció

Szibériai fenyő illóolaj kölni recept

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolajok keverésének útmutatója