doTERRA - az első 10 év számokban

2008 - 2018

A doTERRA sikere egyedülálló, rekordidő alatt, mindössze 7 évbe telt, hogy átlépje a bűvös $1 milliárd / év forgalmat...

"Amikor társaimmal tíz évvel ezelőtt összefogtunk és megalapítottuk a doTERRA vállalatot, bele sem gondoltunk, hogy mi vár majd ránk... Rengeteg ember életére sikerült hatást gyakorolni és pozitív változást hozni az egész világon. Most pedig ott tartunk, hogy szó szerint több MILLIÓ wellness tanácsadó csatlakozott már hozzánk."


"A doTERRA elosztóközpontjaiban átlagosan napi 600.000 terméket mozgatnak ügyfeleink számára."


"A doTERRA az első 10 évben, több mint 200 millió üveg olajat értékesített, 2018-ra pedig további 70 millió üveg eladása a célunk."

"Több, mint 130 különböző, 40 országban termesztett és betakarított esszenciális olajat szerzünk be a világ minden tájáról. Olyan országokból, mint Haiti, Bulgária, Nepál, Kenya, Peru, India, Brazília, Szomáliaföld és Egyiptom."


"A kezdetektől fogva arra törekedtünk, hogy az esszenciális olajok beszerzése a magas minőség biztosításán túl elősegítse azon termelők és kézművesek életszínvonalának javítását, akik minden egyes esszenciális olajat gondosan megtermelnek, betakarítanak és desztillálnak."


"Beszerzési kezdeményezéseink immár globális szintűek. Több, mint 90 ezer munkahelyet biztosítunk és közel félmillió ember életére vagyunk hatással partnerországainkban."


"Iskolákat építettünk, vízrendszereket hoztunk létre, otthonokat és kórházakat építettünk újjá. Ott voltunk, amikor a katasztrófa bekövetkezett, hogy támogassuk azokat, akiknek a legnagyobb szüksége volt a segítségünkre."

"A wellness tanácsadók nagylelkűségének köszönhetően az olyan jótékonysági szervezetek, mint például az Operation Underground Railroad, kiterjeszthetik a szexuális célú emberkereskedelem elleni küzdelemre és a megmenekült áldozatok gondozására irányuló erőfeszítéseinket."


"A Mentors International szervezettel és a Days for Girls mozgalommal együttműködésben több ezer ember számára biztosítottunk kisvállalkozói hitelt, illetve világszerte több, mint egymillió fiatal nő oktatásáról gondoskodtunk."


"Családok milliói használnak esszenciális olajat nap mint nap a világ minden táján, így egyre közelebb kerülünk célunkhoz, hogy minden otthonba eljussanak esszenciális olajaink."


"Jelenleg világszerte 18 központi iroda támogatja hihetetlen nemzetközi növekedésünket."


"A doTERRA több, mint 3200 embert alkalmaz globális szinten és kijelenthetjük, hogy egy igazán kiváló munkahely. Az elmúlt három évben ugyanis a Forbes Amerika egyik legjobb középvállalkozásának nevezte meg a doTERRA-t."


"Egyesült Államokbeli irodaparkunk tovább növekedik számos új, folyamatban lévő projekttel."

"Annak érdekében, hogy lépést tudjunk tartani a globális kereslettel, gyártási kapacitásunkat több, mint kétszeresére növeltük, illetve nemrégiben egy új, a legkorszerűbb technológiával ellátott elosztóközpont létrehozásába kezdtünk bele."


"A doTERRA gyermekgondozási központ már majdnem elkészült, én pedig alig várom, hogy ezt a kis csöppséget minden egyes nap magammal hozhassam dolgozni."


"Idén több, mint 2,5 millió telefonhívást fogadtunk 19 különböző nyelven."


"A Prime Meridian egészségklinika megépítése Pleasant Grove-ban már javában zajlik és izgatottan várjuk, hogy jövő év elején első pácienseink ellátogassanak hozzánk."


"Legutóbbi konferenciánk óta több, mint egymillió kilogramm esszenciális olajat szállítottunk ki a világ minden tájára. Ha az összes eddig eladott olajat egymás mellé helyeznénk, akkor az üvegek New Yorktól egészen Hong Kongig érnének."


"Igazán mély hálával tekintünk vissza arra a több millió életre, amelyre hatással lehettünk és izgatottan várjuk a jövőt! Nehéz elképzelni mit tartogat még számunkra!"

A doTERRA 10 éves szülinapi videója magyar felirattal is megtekinthető:


 

 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA nap 2024. április 20. (szombat)

doTERRA promóciók 2024. április

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

doTERRA abode - frissítő keverék

Szibériai fenyő illóolaj kölni recept

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció

Illóolajok keverésének útmutatója