Serenity hidratáló szappan

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel. 

A doTERRA Serenity szappan egy egyedi tömbszappan, amely sajátos érzést, habot, aromát és tisztító hatást biztosít. A durva felületaktív anyagokat tartalmazó, hagyományos szappanokkal ellentétben ettől a természetes összetételű szappantól a bőröd érezhetően tiszta, sima és puha lesz. Már az első használat alkalmával is tapasztalhatod, hogy ez a szappan egyetlen korábban használt szappanféléhez sem fogható. Kíméletes habja könnyedén eloszlatható a bőrön, ugyanakkor a jojobamagolajnak, a növényi eredetű glicerinnek és az aloe verából nyert nedvnek köszönhetően alaposan tisztít és hidratál is. A szappanhoz felhasznált doTERRA Serenity pihentető keverék nyugtató és ellazító aromája gondoskodik arról, hogy közben édes pihenésnek adhasd át magad. Legyen részed egy tápláló, tisztító hatású, aromás spaélményben a doTERRA természetes, egyedülálló szappanjával.


Legfontosabb összetevők és jótékony tulajdonságok: 
  • A doTERRA Serenity esszenciálisolaj-keverék nyugodt légkört teremt.
  • A jojobamagolaj köztudottan gyorsan felszívódik és mélyen hidratál.
  • A növényi eredetű glicerin hidratálja a bőrt és segít megőrizni annak nedvességtartalmát, miközben arról is gondoskodik, hogy a szappan finom habjával kényeztesse a bőrt.
  • Az aloélevélből nyert nedv tisztítja, hidratálja, simává és puhává varázsolja a bőrt.
  • A természetes fehér agyag gyönyörű levendulás árnyalatot kölcsönöz a szappannak.

Hogyan használd:

Vizezd be a szappant, ha szeretnéd, hogy bőséges és tápláló hab képződjön. Használja zuhanyzáshoz, fürdéshez vagy kéz- és arcmosáshoz. Ha szeretnéd, hogy a szappan hosszan tartson, szárítsd meg minden használat után. Tároljd szobahőmérsékleten. Ne tedd ki túlzott hőhatásnak.

Figyelmeztetés:

Csak külső használatra. Kerüld a szemmel való érintkezést.

Összetevők:

nátrium-palmitát, nátrium-kokoát, víz (aqua), glicerin, lavandula angustifolia (levendula) virágából/leveléből/szárából kivont olaj, juniperus virginiana (vörös cédrus) törzséből kivont olaj, cinnamomum camphora linaloolifera (hofa) leveléből kivont olaj, cananga odorata (ilang ilang) virágából kivont olaj, origanum majorana (majoránna) virágából/leveléből/szárából kivont olaj, anthemis nobilis (római kamilla) virágából/leveléből/szárából kivont olaj, vetiveria zizanoides (vetiver) gyökeréből kivont olaj, vanilla planifolia (vanília) gyümölcskivonat, santalum paniculatum (hawaii szantálfa) törzséből kivont olaj, simmondsia chinensis (jojoba) magjából kivont olaj, aloe barbadensis (aloe vera) levelének a nedve por formájában, fehér agyag (kaolin), nátrium-glükonát, helianthus annuus (napraforgó) magjából kivont olaj, tetranátrium-glutamát-diacetát, tokoferol, galactoarabinan, nátrium-klorid, citromsav.

Tömeg: 113g


Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Montélimar - Franciaország (Léonard Cotte fotója)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj