Élénkítő bőrradír - doTERRA Invigorating Scrub

Az esszenciális bőrápolás célja, hogy fenntartsa a bőr fiatalos, egészséges és gyönyörű kinézetét és érzetét. Mindezt a gondosan kiválasztott, CPTG Certified Pure Tested Grade™ (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőség) minősítésű esszenciális olajok természetes erejének kihasználásával és a legkorszerűbb technológiák és a természetes  kivonatok ötvözésével érik el minden egyes termék esetében. Vedd fel a harcot a bőröregedés látható jeleivel, és előzd meg az újabbak kialakulását a doTERRA esszenciális bőrápolás termékcsaláddal.

 

Ezzel az élénkítő bőrradírral megtapasztalhatod, milyen érzés a friss, megújult bőr. A grépfrút és a borsmenta CPTG™ minőségű esszenciális olajaitól a bőrradírozás frissítő, illatos élménnyé válik, a jojoba észterei pedig fényesebbé teszik a bőrt. A bőrt olyan növényi alkotók tonizálják, simítják és hidratálják, mint a mandarin és narancs, a jázmin, valamint a bojtorján kivonata.

Kiszerelés: 70g


Vásárláshoz, árlistához kattints az "Így rendelj terméket" fülre a menüben, segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Törzsvásárlói fiókkal 25% kedvezmény!

https://www.mydoterra.com/olajkert

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom! :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

A teafaolaj felhasználási módjai:

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

doTERRA promóciók 2024. április

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Esszenciális "parfüm" receptek