Zöld mandarin esszenciális olaj útja a kistermelőtől hozzád


Emily Wright - doTERRA alapító ügyvezető: Amikor először létrehoztuk a doTERRA-t az volt az egyik legfontosabb dolog a számunkra, hogy az alapoktól kezdve minden átlátható legyen. Így egyszerűen lenyűgöző itt lenni Brazíliában, ezekkel a kistermelőkkel dolgozni, látni, hogy mennyire szeretik a munkájukat, egymást, a közösségüket és hogy mennyire támogatják egymást.

 


 

Dr. David Hill - doTERRA alapító ügyvezető: Az egyik dolog, amelyet igazán szeretek ennél az olajnál, az természetesen az aromája: különbözik minden más citrusos olajtól. Széles körű alkalmazása többek között abból ered, hogy nem vált ki fényérzékenységet, ellentétben a legtöbb citrusos olajjal. A zöld mandarin egyedi, mivel nem vált ki fényérzékenységet. Így friss illata mindig velem lehet, akkor is amikor a szabadban tartózkodom, a déli, erős napfényben. Az, hogy nem vált ki fényérzékenységet egy egyedi vonás, amely ennek az olajnak a sajátossága.


Emily Wright: A mandarin fán rengeteg gyümölcs terem. Annyira sok, hogy a fa nem bírja megtartani az összes termést. Amikor zöld mandarinról beszélünk, az az éretlen gyümölcs. Egy ritkítási eljáráson esnek át a fák amikor az éretlen gyümölcsök 70%-át leszedik, hogy a maradék 30% kifejlődhessen, amelyek utána be is érnek és a gyümölcspiacon találnak vevőre. Normális esetben ez a kiritkított 70% hulladék termékké válna. Komposztba kerülne, vagy csak a földön heverne. Viszont mivel igény van a Green Mandarin illóolajra, most már remek árat lehet érte kapni. Nagyszerű módja ez annak, hogy az egész folyamat során visszakapjunk valamit ajándékba, mivel élvezhetjük ezt a mámorító, hidegen sajtolt illóolajat.
 

 

Enzo: A családom már hosszú-hosszú ideje termel citrusos illóolajokat, az enyém a negyedik generáció. A dédapám kezdte a citrusos illóolajok előállítását 1873-ban, Szicíliában. A minőség valóban nagyon fontos a számunkra.
 
 
Termékrendeléshez kattints az "Így rendelj terméket" fülre a menüben, segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!


Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Törzsvásárlói fiókkal 25% kedvezmény!

https://www.mydoterra.com/olajkert

 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj