Esszenciális olajok minősége - a különbség

 

Az esszenciális olajok minősége a doTERRA elsődleges prioritása. Az esszenciális olajok tulajdonságait nagyban befolyásolják, hogy honnan származnak, hogyan lett az olaj kivonva, desztillálva. A CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade) Tanúsított, Tiszta, Terápiás Minőség a doTERRA által rögzített minőségellenőrzési protokoll, amellyel az esszenciális olajok legmagasabb minőségét tudja biztosítani.


Dr. David Hill - a doTERRA természetgyógyásza: "Amikor minőségről beszélünk, nem mindig arra utalunk, hogy milyen teszteket végzünk. Az egész folyamatot figyelembe kell vennünk és hogy ez mit jelent együttesen. Hiszem, hogy a doTERRA ezt bárki másnál jobban végzi."


Dr. Robert Pappas, Ph.D. - Essential Oil University elnöke: "A doTERRA a legjobb cég az iparágban jelen pillanatban. Az iparág vezetője. Senki nincs, aki még csak a közelében lenne mindannak, amit ők véghez visznek. Még csak hasonló céget sem láttam az iparágban eltöltött húsz évem alatt, akik ilyen messzire mennek, hogy biztosak legyenek benne, hogy a világ legjobb olajait hozzák létre."


Cody Beaumont, Ph.D. - igazgató (elemző szolgáltatások és minőségellenőrzés) "A doTERRA elkötelezettsége jóval azelőtt kezdődik, mielőtt a növényt lepárolják. Már a termesztőkkel megkötött "minőség-szövetség"-gel kezdődik, és három szakaszos minőségellenőrzésen megy keresztül, kezdve a külső laboroknál, majd a cégen belüli ellenőrzés következik és folytatódik azután is, miután a felhasználókhoz kerültek az olajok."

Dr. Robert Pappas: "Számos módszerrel végezzük a minőségellenőrzést: GC/MS, optikai aktivitás, fajlagos gravitáció, fénytörési index, tükrözési tesztek, szén-izotópos kormeghatározás, jóval kiterjedtebben, mint bármely más labor."



Nicole Stevens, M.S. - kutató, tudós: "Tizenöt éve végzek kutatásokat esszenciális olajokkal, így számos olajon végeztem nagy mennyiségű tesztet és egy dolgot következetesen meg lehet figyelni, mégpedig azt, hogy ha egy olyan olajjal kezdünk dolgozni, aminek nincs kiegyensúlyozott, jó minősége, nem kaphatunk jó eredményt."


Archana Gawde, Ph.D - kutató és fejlesztő: "Sok olajunkat használják aromaterápiában vagy külsőleg. Biztosak akarunk lenni abban, hogy nem csak hatékony a termék, melyet létrehozunk, hanem egyben biztonságos is. Ezért végzünk ennyire alapos elemzéseket, az összetevőket illetően, hogy tudjuk: biztonságos. Emellett bőrallergia teszteket is végzünk, az úgynevezett Repeat Insult Patch tesztet, hogy a bőrön alkalmazva se okozzon allergiás tüneteket."


Alexandra Paul - minőségbiztosítási igazgató: "Mindig a szem előtt tartjuk a tanácsadóink igényeit, a képzéseinken is beszélünk róla, hogy mennyire fontosak a részletek, hiszen a minőség a részletekben rejlik. Mivel mi szenvedélyesen ügyelünk a részletekre is, ez garantálja a különbséget, hogy nem csak jó termékről beszélhetünk, hanem minden esetben kiváló terméket kapunk."

Cody Beaumont: "Kiállunk a minőségellenőrzési folyamataink mellett, hiszen nálunk dolgoznak a legalaposabb és legnagyobb tudással rendelkező tudósok. Szabványosítottuk a minőségellenőrzést, ahogy annak az iparágban lennie kellene. Mindaz a tudás, ami felhalmozódott, ott van minden egyes termékben, mérhetetlen tudásról beszélünk."

Dr. David Hill: "Az egyik dolog amit felismertem az esszenciális olajok minőségével és a tesztekkel kapcsolatban, hogy ez egy dinamikus környezet, változik. Ezért olyan fontos, hogy a doTERRA az élen járva fejleszti ki azokat az újabb eljárásokat, módszereket, lehetőségeket, amivel igazolni tudja az esszenciális olajok minőségét. Az igazat megvallva úgy, ahogy erre más cég nem képes. Ahogy növekszünk és egyre több helyre jutunk el a világon, büszkén mondhatom, hogy a doTERRA elkötelezte magát mind emellett és nem fog meginogni vagy eltérni ettől."

Amennyiben szimpatikusnak találod a cég hozzáállását és kipróbálnád mitől különlegesek ezek az esszenciális olajok, netán kérdésed van, állok rendelkezésedre.

 
A gyorsabb kapcsolatfelvételért írj messengeren  
Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Törzsvásárlói fiókkal 25%-kal olcsóbban tudsz rendelni:

https://www.mydoterra.com/olajkert

Segítségért írj nekem, vagy kattints az "Így rendelj terméket" fülre. 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj