doTERRA: törekedjünk a tisztaságra (videó)

 

Mit jelent a tisztaság? A szennyező anyagok hiányát? Valami eredetit és hamisítatlan? Vagy az, ahogyan másokkal bánunk? A feltételeket, amelyek mások megsegítésére késztetnek? A tisztaság a szeretet egy formája? Amelyet egy távoli közösség iránt érzünk, mintha csak a legközelebbi rokonaink lennének? Vagy a szándékot jelenti, hogy jó tegyünk, pusztán azért, mert az jó. Esetleg őszinteséget, igazságosságot, kiváló jellemet jelent?


Egy dolog biztos. A tisztaság nem egyszerű. A tisztaságra való törekvéshez nem elég a meggyőződés. Azt jelenti, hogy a kiskapuk puszta gondolatát is elutasítjuk. Azt jelenti, hogy helyesen cselekszünk, még akkor is, ha az, ami helyes, elérhetetlennek tűnik. Többek vagyunk egy esszenciális olajokat forgalmazó vállalatnál. Mi erővel ruházzuk fel az embereket. Minden tevékenységünk lehetőségek teremtésére hivatott.

Mindegy, hogy egy inspirált termesztőről, egy megnyugtatott anyukáról, egy felbátorított sportolóról vagy egy fellelkesített vállalkozóról van szó. Ez a mi küldetésünk, hogy tisztasággal adjunk másoknak erőt a boldoguláshoz. Ez az oka, hogy nem vásárolunk fel gazdaságokat, inkább hozzájárulunk a termesztők növekedéséhez. Ez az oka, hogy nem csak megleljük másokban a potenciált, gondoskodunk róla, hogy ők maguk is észrevegyék. Ez az oka, hogy Wellness Tanácsadóinkból a változás szószólóit formáljuk. Termékeink és célkitűzésünk révén egyaránt. Ez az oka, hogy minden tevékenységünk mások erősítésére hivatott. A legjobb pedig az, hogy nem vagyunk egyedül.

Osztozzunk hát a törekvéseinken. Törekedjünk egészségesebb családokat és boldogabb közösségeket teremteni. Barátságosabb interakciókat és erősebb kapcsolatokat. Törekedjünk közös érdekeink megértésére. Alázatosságra, empátiára és jótékonyságra. Törekedjünk, hogy mi legyünk a változás szele, amely valódi változást hoz a világba. Törekedjünk mosolyt csalni mindenki arcára, akivel csak találkozunk és kedvező hatást gyakorolni, bárhová is megyünk. Ugyanis ha a Föld tiszta ajándékait az egymás iránti tiszta szeretetünkkel erősítjük, ki tudja mi mindent érhetünk el?
 
 
A videó felirattal megtekinthető az Olajkert Facebook oldalán:
 
Barátsággal:
Szabolcs


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA nap 2024. április 20. (szombat)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA promóciók 2024. április

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció

Illóolajok keverésének útmutatója

doTERRA abode - frissítő keverék

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Szibériai fenyő illóolaj kölni recept