Fehér csokis trüffel golyók
Copyright © Komáromi Szabolcs
A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.
Gluténmentes.
Hozzávetőleg 20 darab.
Összetevők
1 csésze apróra vágott fehér csokoládé vagy olvadék
80 g vaj
2 evőkanál tejszín
10 csepp doTERRA Baking Spice keverék
1/2 csésze porcukor
1 csésze fehér csokoládé a bevonáshoz
Díszítéshez
Kókuszreszelék
Fagyasztva szárított gyümölcs
Tipp: Használhatunk darált diót vagy reszelt csokoládét díszítésként. A doTERRA Baking Spice keveréket doTERRA Citrommirtusz illóolajjal helyettesítheted a citromos csavarért. Vagy magát a Baking Spice-t doTERRA fahéj és gyömbér illóolajokkal tudod helyettesíteni.
Elkészítése
Tegyük a csokoládét, vajat és a tejszínt egy hőálló tálba egy lábas forró víz fölé, és keverjük, amíg majdnem megolvad. Vegyük le a tűzről, adjuk hozzá a doTERRA Baking Spice keveréket, és keverjük simára. Fedjük le a tálat, és tegyük a hűtőbe legalább 3 órára, amíg megszilárdul.
Egy teáskanállal kanalazzuk ki a keveréket. Porcukrozd meg a kezed, hogy golyókat formázz belőle. Helyezd őket egy kibélelt tálcára.
A megtöltött tálcát tedd hűtőbe, amíg elkészíted a bevonatot. Olvaszd fel az extra étcsokoládét forró víz fölött, mint korábban, és keverd simára.
Egy bambusznyárs segítségével emeljük ki és mártsuk a trüffelgolyókat a csokoládébevonatba, majd visszatesszük őket a kibélelt tálcára. A tetejére kókuszt és fagyasztva szárított cseresznyét szórunk, mielőtt a bevonat megszilárdulna.
Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!
Barátsággal:
Szabolcs
email: szabolcs.komaromi at gmail.com
Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080
> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.
Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.
Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!