doTERRA rózsavíz (hidroszolpermet)

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.

 

A könnyed és üdítő Rózsa hidroszolpermet bőrápolási rutinod tökéletes kiegészítéseként szolgálhat. A bőr hidratálásáról és a ragyogó bőrtónus támogatásáról ismert Rózsa hidroszol az arcon, a testen és a hajon egyaránt alkalmazható. A hidroszolok a tiszta esszenciális olajok használatra kész alternatíváit kínálják, könnyű és egyszerű felvitelt biztosítva. 

 



Elsődleges előnyök

  • A varázslatos illatú permet napközben bármikor kellemesen felüdíti a bőrt és felderíti az ember hangulatát.
  • A Rosa damascenából nyert virágvízzel készülő permet magában hordozza a rózsák jól ismert, virágos aromáját.
  • Mindennapi bőrápolási rutinod kényeztető kiegészítője lehet.


 

Használati módok

  • Ideális arcon, testen és hajon való használatra.
  • Alkalmazd bőrápolási rutinod részeként, hogy felfrissítsd és felkészítsd bőröd az előtted álló napra.
  • Használd könnyed, virágos aromájú és kedélyjavító személyes illatszerként.
  • Alkalmazd a Rózsa esszenciális olajjal együtt, hogy az előnyök teljes körét élvezhesd.


 

Használati utasítás

Permetezd tetszés szerint az arcodra, testre vagy a hajra 20-25 cm távolságból.
 

Figyelmeztetés

Tárold szobahőmérsékleten. Külső használatra. Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Kerüld a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.
 

Összetevők

Rosa damascenából nyert virágvíz, fenetil-alkohol, citronellol, gerániol, eugenol, benzil-alkohol, citrál, linalol, farnezol





B e s z e r z é s


Miért éppen Bulgáriából?

Bulgáriában immár 200 éves múltra tekint vissza a rózsatermesztés hagyománya, amely elsődlegesen az esszenciális olaj előállítását szolgálja, így elmondható, hogy Bulgária mára a világ egyik legnagyobb rózsaolaj-előállító országa lett. A Fekete-tenger szomszédságában elhelyezkedő Bulgária remek termesztési körülményeket kínál a száraz, napos éghajlat és a jó vízelvezetésű, homokos talaj kettősének köszönhetően.

 

 

Hogyan működik?

A doTERRA rózsa esszenciális olajához termesztett és desztillált rózsafajta a damaszkuszi rózsa (latin nevén rosa damascena). A rózsatöveket rendszerint ősszel ültetik el, és május vagy június magasságára állnak készen a leszedésre. A rózsák a homokos, agyagmentes talajt kedvelik napos, mérsékelten nedves éghajlattal és enyhe telekkel.

A belőle készített esszenciális olajat gőzdesztilláció útján nyerik ki a virágszirmokból. A virágokat kézzel szedik le a kora reggeli órákban, és valamivel később, még aznap le is párolják őket. Fontos, hogy a rózsaszirmok lepárlását még a betakarítás napján elvégezzék ahhoz, hogy minél nagyobb hozamú olajat sikerüljön kinyerni a törékeny, finom szirmokból.



Megélhetési lehetőségek teremtése és hagyományőrzés

Bulgária büszkén vallhatja magát az esszenciális olajok kutatása, fejlesztése és előállítása terén már régóta élen járó országok egyikének. A posztkommunista korszak alatt azonban némi megtorpanás volt észlelhető, mivel a kormány akkoriban inkább a búza-, napraforgó- és kukoricatermesztéshez nyújtott pénzügyi támogatást.

Ez inspirálta a doTERRA-t az Esseterre termesztő és lepárló központ létrehozására a bulgáriai Dobricsban. Noha az Esseterre a doTERRA tulajdonában van, mégis egy vérbeli bolgár cég, amelyet bolgár polgárok építettek és irányítanak. Számos szakértő vezető, lepárló, termesztő és mérnök páratlan szaktudását és közös célokat szolgáló elkötelezettségét ötvözi azzal a céllal, hogy kedvezően alakítsa a helyi közösségek életét.

Bulgáriában az Esseterre vállalat létrejötte jelentős gazdasági fellendülést hozott a dobricsi régió életébe. Egy többmilliós befektetést és számos munkalehetőséget biztosított egy olyan ország számára, ahol a népességnek közel a negyede a globális szegénységi küszöbön vagy az alatt él.


doTERRA rózsavíz (hidroszolpermet)

Kiszerelés: 100 ml

Ára: 30,75 euró ; ~ 12.700 forint

Nem állandó termék, a készlet erejéig!


Rózsavíz beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

Esszenciális "parfüm" receptek

doTERRA citrom esszenciális olaj