Sült tészta oreganóval


 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.

 

Hozzávalók

250 gramm száraztészta

20 cseresznyeparadicsom

225 gramm feta sajt

1/2 csésze olívaolaj

1/4 teáskanál só

1 teáskanál fekete bors

2 gerezd fokhagyma, apróra vágva

1 csepp oregánó illóolaj 


Útmutató

1. Melegítsük elő a sütőt 200 °C-ra. Tegyük a fetatömböt és a paradicsomot egy lábasba. Add hozzá az oregano illóolajat az olívaolajhoz. Csepegtesd a keveréket a tetejére. Add hozzá a sót, borsot és a fokhagymát a tetejére.

2. Süssük, amíg a sajt megolvad és a paradicsom szétpukkad - körülbelül 35 percig.

3. Sütés közben főzd meg a tésztát.

4. Tegyük át a tésztát a lábasba, és keverjük össze. 

 

Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj személyre szabott doTERRA mintát!

doTERRA és Olajkert promóciók 2025. augusztus

Krémes banánturmix egy adag VMG+-szal

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Forradalmi újítás: tömjén stift és a Naio wood | Dr. David Hill interjú

doTERRA VMG+™ joghurt tál – trópusi kiadás

doTERRA VMG+ (teljes értékű tápanyag komplex)

doTERRA PB Restore és MetaPWR Assist (tudományos beszélgetés)

Illóolajok keverésének útmutatója

Deep Blue nyugtató illóolaj keverék | doTERRA illóolaj bemutató (használata, tippek)