Sült tészta oreganóval
Copyright © Komáromi Szabolcs
A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.
Hozzávalók
250 gramm száraztészta
20 cseresznyeparadicsom
225 gramm feta sajt
1/2 csésze olívaolaj
1/4 teáskanál só
1 teáskanál fekete bors
2 gerezd fokhagyma, apróra vágva
1 csepp oregánó illóolaj
Útmutató
1. Melegítsük elő a sütőt 200 °C-ra. Tegyük a fetatömböt és a paradicsomot egy lábasba. Add hozzá az oregano illóolajat az olívaolajhoz. Csepegtesd a keveréket a tetejére. Add hozzá a sót, borsot és a fokhagymát a tetejére.
2. Süssük, amíg a sajt megolvad és a paradicsom szétpukkad - körülbelül 35 percig.
3. Sütés közben főzd meg a tésztát.
4. Tegyük át a tésztát a lábasba, és keverjük össze.
Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!
Barátsággal:
Szabolcs
email: szabolcs.komaromi at gmail.com
Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080
> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.
Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.
Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!